Mainos: Lammin Säästöpankki

Lammin Säästöpankki tarjoaa Yksityispankki-palvelua

Lammin Säästöpankissa suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä hänen tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Haluamme, että meidän asiakkaamme voivat keskittyä heille tärkeisiin asioihin, kuten lähimmäisiin, harrastuksiin tai vaikka oman yrityksen kehittämiseen. Meille on tärkeää oppia tuntemaan asiakkaan kokonaisuus ja auttaa saavuttamaan unelmat säästämisen ja sijoittamisen avulla. Yksityispankki-asiakas tavoittaa kaikki tarvitsemansa palvelut yhden numeron takaa. Kun varainhoitajalta tahdotaan enemmän, kannattaa ottaa meihin yhteyttä.

Sijoituspankkiirit Heli Mäenpää, Anu Kerttula ja Marianne Tuomola.

Mainos | Yksityispankki-palvelu on konsepti, joka yhdistää varainhoidon, kokonaisvaltaisen talouden valmentamisen ja pankin parhaat asiakasedut.

Sijoitussalkku voi muodostua esimerkiksi rahastoista, vakuutussijoituksista, suorista osakkeista ja ETF-rahastoista.

Lammin Säästöpankissa suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä hänen tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Korona-aika on varmasti saanut jokaisen tarkastelemaan omia arvojaan uusista näkökulmista.

– Meillä Säästöpankissa raha-asiat ovat keskiössä. Haluamme, että meidän asiakkaamme voivat keskittyä heille tärkeisiin asioihin, kuten lähimmäisiin, harrastuksiin tai vaikka oman yrityksen kehittämiseen, sillä aikaa, kun me huolehdimme heidän varallisuudestaan. Yksityispankki-palvelun ydin piileekin siinä, että haluamme tuoda asiakkaillemme mahdollisuuksia vaurastua ja samalla luoda mielenrauhaa, pankin asiakkuusjohtaja Miika Koskinen kertoo.

Säästöpankin Yksityispankki-palvelu on suunnattu yksityisille henkilöille tai yrityksille, joille on kertynyt omaisuutta. Sijoituksia ei ehkä ehditä tai haluta hoitaa itse, tai niiden hoitamiseen kaivataan osaavaa ja asiantuntevaa keskustelukumppania.

Yksityispankki-palveluun liittyy myös palvelulupaus.

– Lupaamme asiakkaan käyttöön henkilökohtaisen Sijoituspankkiirin, joka hoitaa hänen ja hänen perheensä asioita laajasti varallisuudenhoidon lisäksi myös lakiasioissa, rahoitustarpeissa tai esimerkiksi sijoitusasunnon ostossa. Teemme tiivistä yhteistyötä Sp-Kodin kanssa ja asiakas saa heidän puoleltaan asiantuntevan välittäjän, joka auttaa kaikissa asuntoihin liittyvissä asioissa, Koskinen kertoo.

Toimitusjohtaja Lauri Kalpala ja asiakkuusjohtaja Miika Koskinen.

Pankin toimitusjohtaja Lauri Kalpala lupaa, että asiakkaita palvellaan täydellä sydämellä.

– Säästäminen ja sijoittaminen ovat säästöpankkilaisuuden ytimessä, jopa meidän työntekijöiden DNA:ssa, hän naurahtaa.

Kalpala muistuttaa, että Lammin Säästöpankista löytyy sopivia säästämisen vaihtoehtoja sekä aloittelevalle säästäjälle että sijoittamisen konkarille.

– Haluamme auttaa ihan jokaista asiakastamme säästämään ja vaurastumaan. Toivotamme asiakkaat tervetulleeksi paikalliseen pankkiin palveltavaksi.

Yksityispankki-palvelun asiakas voi hoitaa pankkiasioinnit nimetyn henkilön kanssa. Yksityispankkiirit Anu Kerttula, Heli Mäenpää ja Marianne Tuomola tiivistävät palvelun ydinajatuksen.

– Sijoittamista voisi verrata talon rakentamiseen. Kyseessä on pitkä prosessi, joka vaatii paljon päätöksiä matkan varrella. Joku haluaa hoitaa kaiken itse jokaista vasaran iskua myöten. Toinen taas valitsee, millaisen talon haluaa, ja tilaa paketin avaimet käteen -periaatteella. Suurin osa on jotain tältä väliltä: pinnoista päätetään ehkä itse, mutta putkityöt jätetään ammattilaisille. Sijoittamisessa on kyse samasta periaatteesta. Voit itse päättää niistä asioista, joista haluat, mutta osan asioistasi voit jättää meidän hoidettavaksemme.

– Meille on tärkeää oppia tuntemaan asiakkaan kokonaisuus ja auttaa saavuttamaan unelmat säästämisen ja sijoittamisen avulla. Yksityispankki-asiakas tavoittaa kaikki tarvitsemansa palvelut yhden numeron takaa.

Kun tahdot varainhoitajaltasi enemmän, ota meihin yhteyttä.

Lammin Säästöpankin sijoituspankkiirit:

Anu Kerttula p. 0401520544

Heli Mäenpää p. 0406359394

Marianne Tuomola p. 0403559951