Mainos: Naisten Housukauppa

Helppo housujen hankinta

Etsitkö vinkkejä nopeaan housujen valintaan? Tarvitsetko tietoa miten suoriutua pikaisesti myymälästä ulos uusien housujen kanssa? Tässä muutama hyvä vinkki millä voit helpottaa housujen ostoa.

Ostoksilla NP Housukaupassa.

Mainos | Housujen sovittamiseen on monta keinoa. Toiset saattavat kokeilla kuinka oma kyynärvarsi mahtuu uusien housujen vyötärölle. Toinen keino vyötärömitan tarkistamisessa on sovittaa housuja pyöräyttämällä niiden vyötärökaitale kaulan ympärille. Lahkeen sopivaa pituutta voi mitata pitämällä lahkeensuista kiinni ja levittämällä kädet sivuilleen. Jos et ole testannut, niin siinä olisi muutama keino välttääksesi sovituskopit.

Nuo eivät kuitenkaan ole se varmin tapa löytää sopivia housuja. On nimittäin vielä helpompi ja varmempi tapa! Jos kiinnostuit, niin kannattaa lukea lisää.

NP Housukaupan uudet vinkit

Housujen sovittaminen ei siis ole kaikille sitä mukavinta puuhaa ja moni välttää housuostoksille lähtöä viimeiseen asti. Sopivan koon ja housumallin löytäminen tehdään jatkossa niin helpoksi, että asiakkaalle jää vain ostamisen ja uuden löytämisen riemu.

Sovitus voi olla ihan mukavakin kokemus, tiedetään NP Housukaupassa. 

“Tavoitteemme on, että housut ovat sovittamatta sopivat. Helppo housujen hankinta on meillä tuotekehityksen ja palvelun päätavoite.” , kertoo toimitusjohtaja Risto Rosendahl innoissaan.

Kuulostaa upealle! Mutta miten tämä sovittamattomuus sitten käytännössä toimii? Miten voi ostaa housut, ettei niitä tarvitse mennä sovittamaan lainkaan tai varata sovituskoppiin montaa kokoa löytääkseen ne täydelliset, itselle sopivat housut?

“Meillä on kanta-asiakkaista oma rekisteri, jossa kaikilla sinne kirjautuneilla on oma henkilökohtainen tili. Tilille tallentuu asiakkaan ostohistoria kokoineen ja lahkeen pituuksineen. Tämä tekee seuraavasta ostokerrasta helpon. ”, esitelmöi Markus Rosendahl.

“NP Housukaupan tuotteet istuvat täydellisesti housumallista riippumatta. Housukoon tietäessäsi järjestelmä antaa sinulle omat henkilökohtaiset suositukset.”, kertoo tuotannosta ja myymälöiden ja verkkokaupan valikoimasta vastaava Anne Rosendahl.

Uusi tapa shoppailla turvallisesti ja nopeasti

Palvelun tärkeys ja asiakkaiden toiveita ajatellen NP Housukauppa on kehittänyt tavan miten helpottaa asiakasta valitsemaan housut verkossa ja minimoidakseen myymälässä viettämänsä ajan.

Palvelu ja asiakkaiden huomioiminen on tärkeää, niin verkossa kuin myymälässä. 

NP- SOVITUS eli Valitse verkossa, sovita myymälässä - idea lähti siitä, että haluamme tarjota asiakkaille helpon tavan käydä ostoksilla. Hän voi rauhassa katsoa verkkokaupassa tuotteita ja valita vain ne, joita tahtoo tulla sovittamaan myymälään. Keskusvarastoltamme lähtee paketti asiakkaan valitsemaan myymälään. Kun paketti on myymälässä, niin asiakkaalle lähetetään viesti. ”, kerrotaan housukaupalla.

Tälle palvelulle on varmasti kysyntää, sillä moni haluaa tehdä ostoksia kotona. Miten helppoa se onkaan selata tuotteita verkkokaupassa. Jokainen saa itse valita ajan ja paikan. Joskus tulee kuitenkin tilanteita, että tuotteet haluaisi sovittaa. Haluaa ehkä tarkistaa sen materiaalin tai vaikkapa värin. Tämä palvelu takaa myös sen, että verkkokaupassa näkemäsi tuote on varmasti myymälässä.

NP Housukaupan uusi palvelu on siis käytännössä kuin täsmäostos myymälään! Saat sovittaa juuri ne tuotteet jotka sinua kiinnostavat ja maksaa vain niistä, jotka varmasti haluat itsellesi. Tämä joustava palvelu takaa sen, että ostoksia voi tehdä kotisohvalta mihin kellonaikaan tahansa.

Eikä siinä vielä kaikki

“Uudenlaisia palveluita kun alettiin yhdessä miettiä, niin huomattiin myös tarve toiselle palvelulle. “

“Meillä on jo toimiva housujen lyhennyspalvelu, mutta haluamme palvella asiakasta vielä paremmin. Tulevaisuudessa asiakkaan ei välttämättä tarvitse tulla enää toistamiseen myymälään hakemaan lyhennettyjä housuja. Hän voi pyytää myyjää toimittamaan lyhennetyt housunsa kotiin, postin noutopisteeseen tai johonkin toiseen NP Housukauppaan. Tämä housun lyhennys- ja lähetyspalvelu on tervetullut varsinkin heille, jotka tulevat kauempaa ostoksille. “, kertoo omistajaperhe uusista palveluistaan.

“Kuten aikaisemmin kerroin, niin kanta-asiakkaana tiedot tallentuvat järjestelmäämme, jatkossa tosiaan myös housujen lyhennykset. Asiakkaat voivat tilata housut vaikka verkkokaupasta lyhennettyinä kotiin, tulematta myymälään lainkaan. Pyrimme entistä räätälöidympään ja henkilökohtaisempaan palveluun kaikilla osa-alueilla, niin markkinoinnissa, verkkokaupassa, kuin myös myymälässä.”, Markus kertoo.

NP Housukauppa avasi keväällä Hämeenlinnaan uuden isomman myymälän Raatihuoneen ja Kasarmikadun kulmaan. Myymälä sijaitsee aivan keskustassa. Sen avarat tilat kätkevät sisälleen laajan valikoiman housuja. Väljä ja iso tila onkin turvallinen asioida ja saa rauhassa tutustua tuotteisiin. Uuden lyhennyspalvelun johdosta saat housut helposti vaikka kotiin toimitettuna.

“Myymälään pääsee joko Kasarmi- ja Raatihuoneenkadun kulmasta tai Raatihuoneenkadun ovesta. Siellä on monelle asiakkaallemme jo tutuksi tulleet myyjät auttamassa housujen valinnassa.” Anne vinkkaa.

NP Housukauppa jatkaa uuden kehittelyä. Yli 100 vuotias suomalainen yritys ei sammaloidu.

“Nähdään pian Housukaupassa!”, kuuluu iloinen toivotus.

HÄMEENLINNAN UUSI NP HOUSUKAUPPA:

Raatihuoneenkatu 25, 13100 HÄMEENLINNA 040 577 8707 ma-pe 10:00-18:00 la 10:00-15:00

Varaa tuotteet NP-SOVITUKSEEN TÄÄLTÄ

FB

IG