Puheenaihe

Hurja tilanne tallentui Tiinan autokameraan: Kuorma-auton kuljettaja kääntyi holtittomasti ja oli jyrätä henkilöauton – torvi soi, mutta auto jatkoi matkaansa

Läheltä piti -tilanne sattui Vantaan Koivuhaassa maanantaina aamulla.

Kuvakaappaus

Vantaalainen Tiina todisti hurjannäköistä läheltä piti -tilannetta maanantaiaamun työmatkaliikenteessä Vantaalla.

Tiina oli pysähtynyt liikennevaloihin Koivuhaassa Tuusulanväylältä tulevan rampin ja Niittytien risteyksessä. Vilkasliikenteinen paikka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän liepeillä.

Tiinan autokameraan tallentui tilanne, jossa hänen vasemmalta puoleltaan risteykseen tullut henkilöauto ja sen kuljettaja olivat jäädä samasta suunnasta tulleen kuorma-auton runnomiksi.

Onnettomuudelta vältyttiin ainoastaan henkilöauton kuljettajan nopean reagoinnin ansiosta tämän jarrutettua ja väistettyä väärälle kaistalle ryhmittynyttä kuorma-autoa.

Tilanteen jälkeen henkilöauton kuljettaja jäi paikalleen risteykseen. Kuorma-autokuski jatkoi ajamistaan, vaikka henkilöauto soitti äänimerkkiä kovalla volyymilla. 

Jonkin ajan kuluttua myös henkilöauton kuljettaja sai kerättyä itsensä ja jatkoi ajamistaan.

– Kuljettaja saattoi mennä siinä jonkinlaiseen shokkiin, arvelee tilanteesta videon toimitukselle lähettänyt Tiinan mies.

Miehen mukaan perheen autoon hankittiin autokamera, sillä tilanteet pääkaupunkiseudun ruuhkaisilla teillä ovat aika ajoin vaarallisia. Kameran ansiosta mahdollisista onnettomuustilanteista jää videokuvaa.

Maanantaiaamuna kello 8.30 aikaan kuvatun videon mies tahtoi jakaa, jotta liikenneturvallisuus paranisi.

– Toivottavasti tämä laittaa kuljettajia ajattelemaan ja varomaan vähän enemmän.

Katso tilanne alla olevalta videolta.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Osaatko jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikennesäännöt? Katso tästä tärkeimmät7.8.2019 11.56

Kommentit (4)

Kommentit

Tuota harrastaa myös moni

Tuota harrastaa myös moni katumaasturilla ja tietyllä saksalaismerkillä ajava, ihan havainnoin vain olen tämän asian huomannut. Myös kolmion takaa pusketaan välittämättä säännöistä.

Uuden tieliikennelain

Uuden tieliikennelain mukaanhan tuo kaistan vapaa valinta on ihan sallittua. Tiedä sitten onko tuollainen pienempiensä jyrääminen luvallista kanssa, varmaankin kun laki muutenkin keventää liikennerikollisten seuraamuksia sikailusta. Tahallinen tekohan tuo kuorma-autokuskilta on, ei paljon ammattipätevyys ole vähentänyt tällaista "isomman oikeudella" porsastelua.

Ylinopeuksia ajetaan surutta.

Ylinopeuksia ajetaan surutta. Aina kun ajan 80 rajoitusalueella juuri täsmälleen 80 km tunnissa, tulee joku pakettiauto tai vastaava joka ajaa ohi. Mitä järkeä noudattaa nopeusrajoituksia kun muut eivät niitä kunnioita pätkän vertaa?

Mikä saa asentamaan kameran

Mikä saa asentamaan kameran autoon ja kuvaamaan mediaan lähetettäväksi ? Saako jotain tyydytystä kun onnistuu kyttäämisessä ? Pitäisikö ostaa kamera ja alkaa kuvaamaan kaikkia joiden tuulilasissa loistaa kamera ? Se näkyy takana ajavalle hyvin. Youtubeen kanava kyttääjien kyttääjä.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Verokone

 

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat