Yksi nainen ja kaksi miestä voi elää onnellisesti yhteissuhteessa

Sade Kondelinin riipus paljastaa, mitä mieltä hän on rakkaudesta.

Opiskelija Sade Kondelin on kuin kuka tahansa nuori, paitsi että hän elää kahdessa liitossa ja niiden lisäksi myös seurustelee.

–  Hannun kanssa olen avoliitossa ja Mikko on aviopuolisoni. Mikon kanssa menin naimisiin teknisistä syistä, me omistamme yhdessä talon, mutta rakastan Hannua yhtä paljon. Olen ollut Hannun kanssa jo 7,5 vuotta ja Mikon kanssa kuusi vuotta ja toivon, että voin elää heidän kanssaan loppuelämän.

Kun suomalainen valtaväestö alkaa hyväksyä vasta homoseksuaalisuuden, polyamorinen suhde kuulostaa todella oudolta. Kondelinin mielestä siinä ei ole mitään merkillistä, itse asiassa hän uskoo, että se sopisi useille ihmisille.

– Jokaisen pitää elää omalla tavallaan ja saada olla oma itsensä.

– Kun nuorena ensimmäisen kerran seurustelin ja sitten rakastuin samaan aikaan toiseen, minulla oli kumppani, joka ei hyväksynyt polyamorista suhdetta. Nyt minulla on kaksi miestä, jotka ovat kuin veljeksiä keskenään ja he hyväksyvät, että rakastan heitä molempia. Elämäni on onnellista.

Pidin itsekin itseäni friikkinä ennen kuin löysin samalla tavalla ajattelevia ihmisiä.”

Vuonna 2010 perustetussa Polyamoria - monisuhteisuusyhdistyksessä on jo lähes sata jäsentä, valtaosa Turusta, Tampereelta ja Helsingistä. Yhdistyksen tavoitteena on jakaa tietoa polyamoriasta ja tarjota vertaisyhteisö niille, jotka elävät monisuhteessa. Sade Kondelin oli yhdistyksen perustajajäseniä ja hän on yhä hallituksen jäsen.

– Pidin itsekin itseäni friikkinä ennen kuin löysin samalla tavalla ajattelevia ihmisiä.

Kondelin toivoo, että suvaitsevaisuus lisääntyisi ja vähemmistö saisi rauhassa elää kuten haluaa.

– Valitettavasti tällaisen suhteen vuoksi voi kuitenkin kohdata syrjintää esimerkiksi työpaikalla. Yhdistys on silloin ihmisille tärkeä vertaisyhteisö.

– Polyamorisia suhteita on hyvin monenlaisia. Kyse on rakkaudesta, ei vain seksistä. Joskus polyamorisessa suhteessa on ihmisiä, joita seksi ei edes kiinnosta, hän korostaa.

Silti kun hän kertoo asuvansa kahden miehen kanssa, ihmiset kysyvät heti seksistä.

– Radiotoimittajakin kysyi minulta, että saanko mä tavallista enemmän. No saan sen verran kuin haluan, sen voin sanoa. Polyamoriallisessa suhteessa on se hyvä puoli, että ei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, että painostaa toista seksiin. Tai jos ei halua, ei tarvitse kieltää toiselta sitä iloa.

Joissakin maissa moniavioisuus on laillista. Kondelin sanoo, että polyamoria ei ole kuitenkaan sama asia kuin esimerkiksi muslimimaissa sallittu moniavioisuus.

– Polyamoria perustuu kumppaneiden tasa-arvoisuuteen. Moniavioisuudessa ei aina ole näin. Tosin tunnen Yhdysvalloista muslimiperheen, jossa on kaksi naista ja kaksi miestä ja he ovat keskenään tasa-arvoisia.

Ehkä parin-kymmenen vuoden päästä jo ymmärretään, että rakkaus on monimuotoista.”

Kondelin ei silti tuomitse muslimien moniavioisuuttakaan. Hänestä se on hyvä ratkaisu, jos se niin eläville sopii.

– Minusta on surullista, miten vähemmistötkin usein suhtautuvat toisiinsa nuivasti. Ajatellaan, että se on jotenkin meiltä pois, jos joku muu vähemmistö pääsee ääneen. Esimerkiksi Setan jäsenistössä näkyy joskus tällaista ajattelua.

Kondelin ei usko, että Suomesta tulisi hetkessä hyvin suvaitsevainen maa, vaikka asenteet ovat selvästi muuttuneet.

– Homoseksuaalien taistelu oikeuksistaan alkoi jo 1950-luvulla ja nyt ollaan tässä. Mutta ehkä parinkymmenen vuoden päästä jo ymmärretään, että rakkaus on monimuotoista, hän toteaa.

Käyttäjän Teija Uitto kuva
Teija Uitto

Kommentit (123)

Kommentit

No miksei. Miksei kirkko voisi siunata kaikkia ihmisiä, ikään, sukupuoleen taikka muuhun syyhyn katsomatta, ja niinikään myöskin suhteet. Oikeastaan muutkin ihmiset toimivat samoin kuin tämä kolmikko, eli tapailevat eri ihmisiä, usein myös samaan aikaan ja päällekkäin. Onko siinä mitään uutta? Casanova eli 1700-luvulla ja tapaili useita eri naisia ja varmasti samaan aikaan useampaa. Samoihin aikoihin Italiassa oli tapana, että rikkaillan naisilla oli useampi rakastaja, vaikka he saattoivat olla naimisissa. Se, että tämä kolmikko asuu saman katon alla on sama ilmiö jota ihmiset ovat harrastaneet satoja ellei tuhansia vuosia. Ja loppujen lopuksi, mitä se meitä muita oikeastaan kiinnostaa. Kukin eläkööt omalla tyylillään ja sallittakoon heille se vapaus mikä heille kuuluu. Kyse on loppupeleissä marginaalista ihmisiä... :)

Marquito

"– Radiotoimittajakin kysyi minulta, että saanko mä tavallista enemmän. No saan sen verran kuin haluan, sen voin sanoa."

Ainahan viehättävä nainen saa niinpaljon kuin haluaa. Miehet kun on hyvin paljon viriilimpiä. Toisin on keskivertomiehen laita, liian usein puutteessa eletään tyytymättöminä

Yllätyin että naisella on tuollainen suhde, lähes kaikki normaalit ja terveet miehet sellaista paremminkin tarvitsisivat.

Muutankin jenkkilään ja rupean mormonihihhuliksi............ Joku esmes 3-5 vaimoo olis jees..........

pölyallergikko, niinkö se sana meni ;)

Monen vuoden tauon jälkeen julkisuus on muistanut biseksuaalisuuden olemassaolon. - Näyttää selvästi olevan tilanne, jossa on kaksi biseksuaalista miestä ja yksi nainen, jolloin kaikki voivat rakastaa toisiansa ja harjoittaa kimppaseksiä keskenänsä.

Onko tämä lehtijuttu merkki siitä, että homoseksuaalisten valtakausi seksuaalivähemmistöjen julkisuuden hallinnassa alkaa päättyä?
Alkaako julkisuus sallia biseksuaalisten suhteet? Eikö biseksuaalisten enää tarvitse eheytyä homoseksuaaliseksi ja elää homoparisuhteessa tai eheytyä heteroseksuaaliseksi ja elää heteroparisuhteessa?

Kuitenkin kannnattaa muistaa, että luonto ei tue seksuaalista tasa-arvoisuutta:
- Biseksuaaliset naiset voivat kilpailuttaa miehiä, jotta saavat hyvän isän (geneettisesti ja kasvatuksellisesti) lapsillensa.
- Biseksuaalisten miesten kohdalla isyys osuu sattumanvaraisesti. Isyyskin on epävarmaa. Tosin nykyään on käytettävissä geenitestit isyyden tunnistamiseksi.

muunkinlaista seksuaalisuutta

--Monen vuoden tauon jälkeen julkisuus on muistanut biseksuaalisuuden olemassaolon. - Näyttää selvästi olevan tilanne, jossa on kaksi biseksuaalista miestä ja yksi nainen, jolloin kaikki voivat rakastaa toisiansa ja harjoittaa kimppaseksiä keskenänsä--

ai hitsi, tommosta vaihtoehtoo ei ees tullu mieleenkään.

Mutta toi kyllä selittää kaiken, ehottomasti. Eli 2 heteromiestä ja 1 heteronainen saman katon alla = mission impossible

mie oon maalta

Joskus oli jostain Himalajan rinteiltä TV-dokumentti vastaavasta. Ao. alkuperäisväestö harjoitti jotain alkuperäisuskontoa, mutta yksi nainen ja kaksi miestä taisi olla karujen elinolosuhteiden sanelema juttu. Mormonit, muslimit ym. sitovat moniaviosuuden patriarkaalisissa yhteiskunnissa luotuihin uskontoihin, jolloin kyse on aina miehestä, joka voi ottaa niin monta vaimoa kuin sielu sietää.

Kukin taaplaa tyylillään, mutta on siinä tämmöisen vanhemman ihmisen silmissä jotain eläimellistä. Laumaeläinten tapa.

asiaihminen

Eläikunnassa tapahtuu vastaavaa ja meidän pitäisi olla sivistyneitä ja moraaliarvot kunnioittavia sekä itseään että puolisoamme rakastavia ihmisiä.
Seksi ei ole rakkautta vaan himoa. Rakkaus tekee seksistä muutakin, kuin kahden himokkaan yhtymisen. Pahuus kasvaa ihmiskunnan keskuudessa.
Tietysti, jos uskoo polveutuvansa apinasta, niin tämäkin on mahdollista, että naisella voi olla vaikka viisi urosta.

Kalevi65

Prismassa juuri hiljattain näytettiin kuinka sikiöllä on kehityksen alkuvaiheessa kidusmaisia piirteitä esi-isistämme kaloista, toki tämä oli ennen apinoita.

Sinä olet ilmeisesti Aatamin ja Eevan jälkeläisiä?

Tuon himon suhteen yhdyn mielipiteeseen, seksiä voi olla ilman minkäänlaista toisesta välittämistä. Rakkaus ei ole enää muodissä, jäi jonnekin 70-luvulle kait...

Affena

Kyllä minä niin säikähin, just Prismasta viikonloppuostoksilta tulleena, että joko ne sielläkin tuommoisia!

Sinänsä yhtyn Affenaan, vaikka kidukset multa puuttuu. Minulla on nimittäin pitkän elämäni varrella ollut kunnia tuntea naishenkilö, jolla oli evoluution jäänteenä kitalaesta jonkunlaiset kaksi (kaksi) johdinta nenään. On kuulemma harvinaisuus se nainen. Olisivat reitit jääneet selvittämättä, jollei olisi toinen väylä tulehtunut.

Minä ihan vaistomaisesti kunnioitin sitä naista melkein fossiilina. Meikäläisellä kun on niiltä ajoilta muistona pelkkä häntäluu. Karvankasvukin on niin minimaalista, ettei viitti paljon muille esitellä.

asiaihminen

Tässä on kyse vain siitä, saako ihmisten vapautta pyrkiä rajoittamaan oman moraalipaniikkinsa perusteella, vai pitäisikö oman vallanhalun kestää älyllistä perustelua.

Millä oikeudella joku "normaali" vaatii itselleen oikeutta päättää miten muut saavat ketään loukkaamatta elää ja olla olemassa? Miten tuollaista sairasta ja paisunutta vallanhimoa voi itselleen oikeuttaa?

queerpower

erikoinen ja huono tollainen suhde,ei voi välttää sitä että tuollaisessa "suhteessa"väkisinkin astutaan jonkun osapuolen varpaille.joku siinä alistuu,ois halunnu pitää vain kumppanin itsellään.

Riksa

Kai Hannulla ja Mikolla on lupa käydä muissa naisissa ja myös homostella keskenään ynnä muiden kanssa?

Tehkääpä tästä iloisesta naisesta juttu kolmen vuoden päästä, niin nähdään miten on käynyt.

Itseäni on kahden naisen miehenä nimimitettu huoripukiksi. Olenko sittenkin polyamor, joka ei käytä pölyimur?

hemo

jos alkaa ajattelemaan asiaa niin että tällainen toiminta tulisi hyväksytyksi ja heille suotaisiin samat aviolliset oikeudet niin muslimiväestö voisi sulavammin sopeutua suomeen. Voisimme vaikka saada jonkun rikkaan sheikin turvapaikanhakijaksi sadan vaimonsa kanssa. Seuraavana askeleena sitten voisimme alkaa hyväksyä avioliittoja vaikkapa koirien kanssa, ne kun ovat kuitenkin niin ihania ja lutuisia perheenjäseniä että... Saksassahan vihreät jo yrittivät ajaa insestiä lailliseksi.

Mihin hittoon tämä maa on menossa?

Saksassa Vihreät haluavat laillistaa insestin.

Tomi

"Saksassa Vihreät haluavat laillistaa insestin."
Tämä on aika hurja väite. - Tarvittaisiin lähdeviite todisteeksi.

Luonnossa lajit yrittävät välttää insestiä, koska seksuaalisen lisääntymisen ideana on, että jälkeläiset eivät ole liian samanlaisia vanhempiensa kanssa. - Jos jälkeläislinja on liian samanlainen, niin muuttuvat olosuhteet (esim. kulkutaudit) tuhoavat koko jälkeläislinjan.

Jotta lasten ja vanhusten asema ei vääristyisi, insesti pitää kieltää myös kasvattivanhempien kohdalla.

Insesti-intoilu on siinäkin mielessä outoa, että valinnanvaraa riittää, sillä 7 miljardia tuli täyteen vuonna 2011 (Wikipedia/Maailman väestö)

hurja väite

Jokseenkin samaa mieltä Salosten kanssa!

Sitäpaitsi, olisi niissä yksinkertaisempienkin s-vähemmistö-asetelmien oikeuksissa vielä ihan riittävästi tekemistä.

Se mitä vällyjensä välissä kukin tekee (ja kuinka monen kanssa, avoimesti tai salaa), on jokaisen oma asia.

Hieman hymyilyttää.

Kei

Kumma että tuommoinen h-raaminen pitää rinnakkaistaa homosuhteisiin, kun he ovat yleensä uskollisia toisilleen.
Ja heti ollaan vieraisiin menossa jos vaimo on sairas, olisiko se sitten kivaa toisinpäin jos itse vaikka sairastuu.
Minun puolesta saa jokainen h-rata niin paljon kun haluaa, se ei ole minulta pois. Itse en halua lapsia sinne tänne, enkä sukupuolitauteja.
Ja sairasta puhua insestistä h-raamisen yhteydessä, kun insestissä on usein kysymys lapseen kohdistuvasta pakottamisesta. Raiskaus ja pedofiilia ovat väkivaltaa, h-raaminen taas leväperäisyyttä.
Mistään ei olla valmiita ottamaan vastuuta, tehdään vaan sitä mikä on kivaa, se on nykyaikaa se.
Perheenisät jättää lapsensa heitteille, kun h-raamaan pitää päästä ja tasa-arvon aikana se onnistuu naisiltakin.

Ei kiitos

Nykyäänhän on tapana että yritykset vaihtavat tiuhaan nimeä. Oliskohan H-ratalon kyltti vaihdettu Polyamor kylttiin, mutta toiminta pysynyt ennalaan. Kuulostaahan se tosi hienolta ja h-rahan on jo vanhanaikainen sana.

Ei kiitos

"Nykyäänhän on tapana että yritykset vaihtavat tiuhaan nimeä. Oliskohan H-ratalon kyltti vaihdettu Polyamor kylttiin, mutta toiminta pysynyt ennalaan. Kuulostaahan se tosi hienolta ja h-rahan on jo vanhanaikainen sana."
Olet ymmärtänyt asian väärin. Ei siellä kumppania vaihdeta jatkuvasti uuteen, vaan ne pysyvät samoina. Eikä ole kyse homosuhteistakaan. on vain yksi nainen jolla on kaksi miestä.
Ihan sama kuin sinulla jos sinulla on puoliso ja samaan aikaan seurustelet toisen kanssa ja kumppanisi tietää sen ja hyväksyy sen.

olemuista

Suomi on ollut pian 95 vuotta itsenäinen. Rappion aikaa tästä on vimeiset 12 vuotta jolloin tasavallan johto on mielipidevaikuttajana synkannut mm kaikenlaisia viettivikaisia. Jos suunta ei muutu, niin olemme pian poikkeavien seksuparatiisi , todellinen rappiovaltakunta jota johtaa homomafia.

Erkki A

Eläimellistä touhua eläinkin on varmaan, uskollinen kumpanilleen.
Mutta ihminen on täysin seko,ollaan ,kuin käet et mennään muniin toisen pesälle
stop kaikelle hömpsötyksille.
Sit tapahtuu näitä mustasukkaisuus tappoja ja murhia.
Missä moraalli en ole huumorin tajuton mutta jossain on oltava raja.

ellu

Ihminen ja käki kuuluvat molemmat eläinkuntaan. Jotkut linnut ovat pariuskollisia kuten laulujoutsenet. Tuolloinkin pariuskollisuus voi tarkoittaa vain sitoutumista ja seuraavasta sukupolvesta yhdessä huolehtimista huolimatta siitä, onko joku vieras uros hivauttanut ne alkuun.

Ellunkanoiksi sanotaan niitä, jotka haaremissansa nauttivat siitä yhdestä kukosta.

asiaihminen

Tässä on kyse siitä, kuka nai ja kuinka monia? Siis seksistä. Kyllä, kyllä, ihan kaikki käy, mitään ei tarvitse valita eikä vastuita tässä elämässä kantaa. Kyllähän sitä voi elää vaikka mies+vuohi tai nainen+kissa -suhteissa ihan yhtä hyvin. Kirkko tuskin hyväksyy, ja mitäs siitä kulttuurissa, jossa mitään arvoja ei enää ole.

Ihan perinteisesti on ollut ryhmä ihmisiä, jotka paneskelevat ketä sattuu millon lystää. Yleensä miehiä, nyt jo naisiakin. Miksi näille pitää nimi keksiä ja yhteisön heidät hyväksyä? Tehkööt mitä lystää, kunhan jättävät lapset hankkimatta.

Myy

Voihan sitä naia vaikka jalkapallojoukkuetta tuolla periaatteella. Tulee vaan ne isystestit kalliiksi. Tai työkaverin muijaa jos ilmottaa ensin työkamulle. "Ollaan just vaimos kanssa naimassa, elä suutu me ollaan polyamoreita". Ja jos mukuloita tulee niin kunta sijoittaa lastenkotiin. Ketä nyt kiinnostaa lastenhoito, kun se ei ole niin kivaa....vai sopisihan siihenki hommaan joku kiltti aisankannattaja.

Hohhoijjaaa

asiaihminen -Sinänsä yhtyn Affenaan, vaikka kidukset multa puuttuu. Minulla on nimittäin pitkän elämäni varrella ollut kunnia tuntea naishenkilö, jolla oli evoluution jäänteenä kitalaesta jonkunlaiset kaksi (kaksi) johdinta nenään. On kuulemma harvinaisuus se nainen. Olisivat reitit jääneet selvittämättä, jollei olisi toinen väylä tulehtunut.-

Sinulla, ja meillä kaikilla oli aikaisessa sikiövaiheessa kidusaihiot ja myöhemmin koko sikiön peittävä hienoinen karvoitus. Täydellisiä todisteita evoluutiosta ne. Tylyä tekstia heitti tuo tiedemies, kaloista me itseasiassa alunperin polveudutaan. Siksi nuo kidukset näkyy alkuvaiheessa. Tämä vaan varmaan moni mielellään lakaise maton, tai merilevän alle :D

Intiassa on poikkeuksellisen paljon ihmisiä, joilla sikiövaiheessa epäonnistuu tuon nenän alla olevan vaon kasvaminen yhteen. Siellä näytettiin vapaaehtoistyötä tekevää kirurgia, joka ompeli huulen puolikkaat yhteen (nenän alla ei ihoa, hampaat näkyivät). Hänellä oli takanaan joku tuhat leikkausta, ja edessä varmaan loppumaton jono potilaita. Hienoa ja arvokasta työtä, kertakaikkiaan.

Molskis ja loiskis vaan kaikille

affena

Puhut siis suulakihalkiosta? Se on Suomessa poikkeuksellisen yleinen, noin 60% kaikista kirurgisen hoidon potilaista on näitä. On olemassa myös ns piilosuulakihalkioita, joista osa jää täysin havaitsematta. Ne korjausleikataan vain, jos aiheuttavat puheelle haittaa.
Vahva geeniperimä Itä- ja Pohjois-Suomessa kerää suomeen paljon tätä vaivaa.

"Sikiön hienoinen karvoitus" ja "kaloista me polveudutaan" on vähän ristiriidassa keskenään. Oletko bongannut jossain karvaisia kaloja? Ainakaan suulakihalkioon ei voi perustaa sitä ajatusta, että ihmiset polveutuvat kaloista. Simpanssien kanssa meillä on 99,5% yhteisiä geenejä. Sieltä suunnasta ne esi-isät varmasti löytyvät.

Myy

Myy oikeassa Affena väärässä suulakihalkion suhteen. Suulakihalkio kuuluu elämän monimuotoisuuteen siinä missä ihmislapsi voi syntyä sokeana, kuurona tai vaikka 6-sormisena (siis jos ei joku kemiallinen aine ole epämuodostumaa aikaansaanut).

Esimerkiksi ottamani frouvan johtimet (en muista niiden nimeä) alkoivat kitalaesta, nainen ei ollut koskaan niitä kielellään tuntenut eikä niistä tiennyt, koska aukot olivat kiinni. Niiden tulehtuminen vuoronperään oli johtanut pitkällisiin tutkimuksiin yliopistollisessa sairaalassa ja kuvantaminen oli tuonut tuloksia. Jäänne mikä jäänne, ja evoluutiosta ihan, olivat lekurit kokoontuneet ihailemaan ja ihmettelemään frouvan ympärille.

Myy väärässä ja Affena oikeassa kaloista periytymisen suhteen. Tai kaloista ja kaloista, ei sitä kukaan tiedä, onko evoluution alku ollut joku vedessä elävä nisäkkään tapainen - esimerkkinä poikasia synnyttävät valaat ja delfiinit. Merestä ja vedestä me kaikki olemme lähteneet, ja karvapeite on evoluution jatkumossa ollut ikäänkuin intermezzo, käytännön sanelema juttu.

Mutta mihin kohtaan evoluutiossa ihmiskunnan historiassa sijoittuu pysyvät parisuhteet, sitäpä ei tiedä kukaan. Todennäköisesti luolaihmiset ovat naineet sitä joka on kohdalle sattunut, kunnes lauma on kehittynyt alistumaan alfauroksen komentoon.

Avioliitot ts. jonkun heimon vanhimman tai muun liitoiksi julistamat parisuhteet on luotu aikoinaan heimojen välisten riitojen rauhoittamiseksi ja omaisuusjärjestelyjen takia. Rakkaudella ei ole ollut mitään tekemistä. Naiset ovat olleet yleensä miesten omaisuutta, ja esimerkiksi feodaaliyhteiskunnassa "ensi yön oikeus" on käytäntönä ollut pitkä.

Avioliitot ja pysyvät parisuhteet romanttisen rakkauden ilmentyminä ovat hyvin nuori ilmiö.

asiaihminen

Kuvasta ei voi päätellä kummasta sukupuolesta on kyse, mikä lie metsänpeikko! Millaisille miehille tuollainen takkutukka kelpaa? Ei taida tässä yhtälössä olla yhtää tervejärkistä. Metsään kuulutte koko porukka, kauas ihmisten ilmoita!

Ei mitään järkeä!

Homoseksualistitkin kun nyt ovat saaneet oikeuksiaan ajettua, niin kyllähän pitäisi sen tasa-arvon vuoksi myöskin artikkelissa kuvatut suhteet saada samat oikeudet kuin homo- ja lesboparitkin.

Virallinen rekisteröinti ja/tai avioliitto pitäisi tietysti olla mahdollista pareille siis tässä tapauksessa , kun suhteessa on yksi nainen ja kaksi miestä tai päinvastoin. Tässäpä Setaporukoille taas savottaa. Tasa-arvoon tuntuu olevan vielä pitkä matka. Näin on "marjat", tai sitten ei.

Tasa-arvon puolesta

Nimim. Tasa-arvon puolesta: "Virallinen rekisteröinti ja/tai avioliitto pitäisi tietysti olla mahdollista pareille siis tässä tapauksessa kolmioissa , kun suhteessa on yksi nainen ja kaksi miestä tai päinvastoin. Tässäpä Setaporukoille taas savottaa. Tasa-arvoon tuntuu olevan vielä pitkä matka. Näin on "marjat", tai sitten ei."

Kyllä näin on. Tästä tuleekin vain mieleen vanha sanonta, että "rakkaus on ikuista, mutta kohteet vain vaihtuvat."

Huumorimies

"Tästä tuleekin vain mieleen vanha sanonta, että "rakkaus on ikuista, mutta kohteet vain vaihtuvat."

Voisipa melkeinpä olettaa, että artikkelissa mainittu tyttönen ehtii vielä elämänsä aikana omata ja hankkia montakin uutta miesystävää tai jopa aviomiestä, kun on jo noinkin "pitkälle päässyt" noinkin varhaisessa vaiheessa.

Sitähän ei kukaan häneltä tietystikään voi kieltää. Moniavioisuus tiettävästi on laissa kiellettyä, mutta ne hieman enemmän epäviralliset suhteet ovat kuulemma varsin yleisiä nykyisin.Tai ehkäpä tämä haluaa olla ikuisesti uskollinen nykyiselle kahdelle, mene ja tiedä ja sehän ei tietysti varsinaisesti meille muille kuulukaan.

Jyri Puhtinen

Naiset pystyy. Kymmenen vuotta sitten tehtiin ns. maailmanennätys Houston 500
Kyseinen pornotähti halusi hoitaa 24 h 500 miestä. Ennätys meni rikki oiskohan ollut 640 miestä vuorokaudessa. Tämä löytyy netistä.

Nimimerkki nro 666 jonossa

On se niin helppoo eräillä tuo tienaaminen. Jos hällä oli ns. massakampanja-ale, vaikkapa 100egee/varvi niin se tekee 64.000€ vuorokauspalkkaa. Tuntiliksa reilu 2500€, siistii. Toisaalta sottasta ja kuluttavaa touhua #D

667

Sivut