Puheenaihe

Poliisin kuva: 6 auton kolari Kehä III:llä – useita turmia sattunut lumisessa kelissä

Poliisi hälytettiin paikalle selvittämässä Kehä III:lla Vantaalla aamulla sattunutta kuuden auton kolaria.

Itä-Uudenmaan poliisi

Kehä III:lla työmatkaliikenne on sujunut takkuillen aamulla sattuneen kuuden auton kolarin vuoksi.

Itä-Uudenmaan poliisi kertoi Twitterissä kello 8 jälkeen, että turma sattui Vantaalla Voutilan suoran kohdalla. Onnettomuus on aiheuttanut jonoja kehätielle.

Lisäksi Itä-Uudenmaan poliisin alueella on tapahtunut aamulla useita ulosajoja. Samaan aikaan raskas liikenne on ollut ongelmissa Kolmostiellä Hyvinkään kohdalla rampissa. 

Helsingissä autoilijat ovat pelastuslaitoksen mukaan osanneet ennakoida keliä pitämällä riittävät etäisyydet ja käyttämällä sumuvaloa.

– Olosuhteet varsin haastavat, turvavälit pääosin kunnossa, valistuneimmat uskalsivat käyttää jopa takasumuvaloa! Hyvää toimintaa, lisää tätä, kommentoi Helsingin pelastuslaitos Twitterissä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (1)

Kommentit

Mikähän vaikeus on aikuisilla

Mikähän vaikeus on aikuisilla ihmisillä ymmärtää turvavälin merkitys? Kuinka paljon se tila edessä oikein maksaa, kun se pyritään minimoimaan? Turvaväliksi kuvitellaan noin yhden tai kahden auton mitta, vauhtia 70-80, tie liukas kuin banaaninkuori liuossuolauksen vuoksi, ei mitään ymmärrystä jarrutusmatkasta. Jos olisin diktaattori, moni lähtisi autokoulua kertaamaan. Peräänajajat saisivat viiden vuoden ajokiellon.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat