Puheenaihe

Homokohu oli liikaa: Pori Jazzin toimitusjohtaja sai potkut välittömästi – "Tämä tuntuu rajulta"

Kuvituskuva.

Kuvituskuva

Aki Ruotsala on irtisanottu Pori Jazzin toimitusjohtajan tehtävästä. Pori Jazz 66 ry:n hallitus teki päätöksen kokouksessaan keskiviikkona. Ruotsala joutui keskiviikkona myrskyn silmään, kun hänen toimintansa Suomen Kristillisdemokraattisissa nuorissa katsottiin sukupuolivähemmistöjä syrjiväksi.

– Olen aina suhtautunut kaikkiin ihmisiin tasapuolisesti ja kohdellut jokaista yhdenvertaisesti, riippumatta heidän taustastaan. Minulle jokainen ihminen on yhtä tärkeä ja yhtä arvokas. Ajatus siitä, että sanani olisivat satuttaneet ketään, on sietämätön. Olen ihmisen, lähimmäisen puolella, Ruotsala sanoo tiedotteessaan.

Twitterissä ja Facebookissa nousi tänään boikotti Pori Jazzia vastaan.

– Sosiaalisen median aikakaudella asiat tapahtuvat nopeasti. Tämä ei ole vika, vaan ominaisuus. Kuin jonkinlainen sinnikäs ja kohteeseensa osuva tuuli olisi puhaltanut, ja yhtäkkiä kaikki on toisin. Yksityishenkilönä tämä tuntuu rajulta, mutta tosiasiat on kohdattava leuka pystyssä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Pori Jazz -pomo oikoo homokohua – raivostuneiden julkkisten boikotti ennätti jo alkaa6.6.2018 17.35
Tuska, Provinssi, Ilosaari, Pori Jazz... – MTV: Näin Suomen suuria kesäfestareita suojataan nyt terrori-iskuilta22.6.2017 08.47

Kommentit (9)

Kommentit

Homotalebanien kosto. Olet

Homotalebanien kosto. Olet joko meidän puolella tai meitä vastaan.

Täysin kohtuuton tuomio,

Täysin kohtuuton tuomio, mutta kuten edellä on todettu, tietyt piirit ovat kuin talebaneja, olet joko meidän puolella joka asiassa tai sitten olet meitä ja koko kööriä vastaan ja lopputulos on tuo. Homot ovat näköjään hyvin herkkähipiäisiä ja kaikki ns. väärien ihmisten maininnat jopa sivulauseessa homoudesta on heille täysin kestämätöntä. Sitten nämä ns. turhat julkkikset oikein kilpailevat kuka pääsee ensimmäiseksi tviittamaan, että minä en sitten tule teidän hiekkalaatikolle leikkimään, aivan samaa tasoa kuin pikkulapsilla jopa pahempaa.

Käsittämätöntä!

Käsittämätöntä! Miten voivat eri organisaatiot olla noin osaamattomia ja peloissaan muutamien paskamyrskysomessa-aktivistin aikaansaannolsille!? Käsi on liimattu paniikki-nappulaan. Ylireagointia parhaimmillaan tai siis pahimmillaan. Julkinen anteeksipyyntö, JOS joku on OIKEASTI päästellyt sammakoita suustaan. Organisaatio pahoittelee ja irtautuu julkisesti sanotusta. Asianosaiselle varoitus, että oli sitten laitimmainen kerta. Ja homma jatkukoon. Hävetkää pelkurit!

Suvaitsevaiset suvaitsee

Suvaitsevaiset suvaitsee,huvittavia ihmisiä. Jos esim.maahanmuuttovastainen antaisi ns. Suvakille kenkää hänen kannanottojensa takia,niin se olisi natsisikarasisti.

Kristitty sanoo vakaumuksensa

Kristitty sanoo vakaumuksensa mukaan mitä mieltä on homoista mutta antaa homojen elää. Homoilla ja lesboilla on oma vakaumuksensa mutta he eivät anna toisille vapautta olla toista mieltä kuin he, ja vievät ihmiseltä jopa työpaikan jos uskallat olla eri mieltä. Onneksi olkoon homot, nyt paljastitte kuka tässä nyt se tarinan roisto oikeasti on.

Homot on hyviä ihmisiä ja

Homot on hyviä ihmisiä ja suvaitsevaisia. Jos et usko niin saat potkut.

Edelleen ihmettelen sitä ,

Edelleen ihmettelen sitä , että jos eritavalla seksuaalisesti suuntautuneet haluavat kuulua ns. massaan eli olla melko lailla herättämättä huomiota, olla normi , olla tavallisia , niin miksi he roikkuvat joka ikinen päivä kaikissa medioissa vuodesta toiseen ? Kun media myös osallistuu toimittajien hurmoksellista innostusta sisältävien haastattelujen myötä siis todellakin joka ikinen päivä antaen jatkuvasti lehtien pääotsikoin tilaa näille suuntautuneille esittää mielipiteitään, valittaa ja kohuta kaikissa medioissa ? Suomessa homoseksuaalisuus , heidän parisuhteensa, lasten tekeminen , ihan melkein kaikki keskustelua on jatkettu jo useamman vuoden ajan . Kyllä se vain herättää useamman ihmisen päässä ajatuksen että jotain outoa ja perin omituista tuossa porukassa on ja ettei se voi olla ihan tavallista eikä normaalia ? Myös tuo nuorten homojen tai lesbojen "avaudun tilanteestani jotta se helpottaisi muita" tyyppiset tarinat alkavat myös monotonisena toistona ja mielestäni myös huomionhakuisuutena tympäisemään . Noiden tarinoiden jatkuva suoltamine ei kai sitten ole kuitenkaan tuottanut tulosta ? Samalla tavalla esiintyy myös turvapaikanhakijoista tehdyt jutut ja haastattelut . Jatkuvasti esillä milloin mitäkin tarinaa toistaen ja kertoen ja useimmat lukijat tajuaa ettei kaikki kertomukset tietenkään pidä paikkaansa . Kun heitä ei sitten pidetä monista ihan itse vapaaehtoisesti valitsemistaan eroavaisuuksista ja kulttuureihinsa kuuluvista ahdasmielisistä tavoista johtuen suomalaisina , puhumattakaan siitä että suurin joukko elää saapumisestaan alkaen perheineen muiden rahoilla alkaa mölinä ja syyttely sekä kysely miksi emme kelpaa suomalaisiksi ? Tätä toimintaa on todella vaikeaa ihmisen hyväksyä ja ymmärtämään sitä ei kyllä mitenkään kykene .

Soili Nurminen

Nimimerkillä kirjoittaminen

Nimimerkillä kirjoittaminen kertoo kaapista tulemisen vaikeudesta. Mutta jos tämä nimimerkillä kirjoittamisen sarja on KD puoluetoimiston masinoima niin pakko antaa tunnustus " Homotalebanien kosto " on mitä mainioin elokuvan nimi. Sääli, että aika on ajanut ohi.

Niin tai näin! tuo homoilu on

Niin tai näin! tuo homoilu on kuitenkin saanut liian suuren osuuden julkisessa sanassa ja julkisissa kirjoituksissa. Jussille voi sanoa, että -keskustelu- on vapaata mutta rehellistä eikä kenenkään masinoimaa. Jussilta voi kysyä, onko maailma parantunut kun kaikkialla paapotaan' homoja? Television suositussa perheohjelmassa on jo usean kauden ajan -ykkösteemana- ollut homous puheita ja kuvia myöten.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat