Puheenaihe

Ensimmäiset kommentit: Vankilasta kotiin päässyt Jari Sillanpää kertoo, miltä hänestä tuntuu juuri nyt

Jari Sillanpää

Kari Martiala

Thaimaan matkan jälkeen uudestaan huumepäilyksien alle joutunut laulaja Jari Sillanpää kertoi hetki sitten Facebookissa, että hän on päässyt kotiin Pasilan poliisivankilasta maanantaina. Samalla hän kiittää  fanejaan tuesta ja kertoo, miltä vapauden menettäminen on tuntunut.

–Haluan tämän uuden mylläkän keskeltä kertoa teille kaikille, että kun eilen pääsin kotiin Pasilan poliisivankilasta tunsin itseni niin onnelliseksi, että halusin syleillä koko maailmaa. Vaikka tilanne on mikä on ja vaikka vietetty aika siellä oli niin lyhyt niin sain pienen tovin tuntea todella syvältä mitä merkitsee kun menettää vapautensa, hän kirjoitti Facebookissa.

Sillanpää myöntää, että hänellä on elämässä suuria ja pieniä haasteita.

–Niiden yli kun ajallaan pääsee, olen vakuuttunut, että oman sisäisen vankilan ovet avautuvat ja voimme hengittää vapaammin ja nähdä asiat uudessa valossa ja taas tepastella eteenpäin kohti uusia haasteita.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jari Sillanpään Thaimaan-lomalla dramaattinen loppu – IL: Huumepidätys johti yöhön sellissä26.3.2018 07.51

Kommentit (8)

Kommentit

Varsinainen unelmavävy.

Varsinainen unelmavävy.

Jooo, älä muuta virka. En

Jooo, älä muuta virka. En huolisi vävykseni, todellakaan, no way. Surkea tapaus koko Siltsu...

Ja edelleen yhtä ylimielinen

Ja edelleen yhtä ylimielinen kuin edellisellä kerrakin! Siltsun mielestä hän ei ole syyllistynyt mihinkään pahaan asiaan, ei siis tarvi katua tai pahoitella? Kaikki okei ja kyllä se siitä, jatketaan kuten ennenkin! Uskomaton heppu.

Jos olis käry käynyt

Jos olis käry käynyt lähtömaassa,niin olisi häkki heilahtanut. Koppihoitoa thaimaalaisessa vankilassa 50 vuotta.

Kyllä on todella suuren suuri

Kyllä on todella suuren suuri pettymys tämä Siltsun huumehörhöily. Eikä ottanut opiksi viimesyksyisestä valtavine sakkoineen ja maineen menetyksineen huumeidenkäyttäjänä, ei, miten tyhmä hän onkaan... Kuka vielä menee keikoilleen ja rahoittaa huumeidenkäyttöään?? Aurinkoista Pääsiäistä kaikille.

Olisivat pitäneet vielä yhden

Olisivat pitäneet vielä yhden päivän, niin vieroitusoireet olisivat palauttaneet Jarin reaalimaailmaan.

Miltä sitä nyt narkkarista

Miltä sitä nyt narkkarista tuntuu, kun pääsee kotiin vankilasta, mutta aineet on viety? Selittelyt on aina samanlaiset. Blii blaa bloo bloo... Tekstiä tulee, mutta yhtään totuuden sanaa ei lipsahda.

Olen iloinen, että ihmiset

Olen iloinen, että ihmiset voivat toipua kovista tilanteista ja heidän elämänsä jatkuu. Muita tarinoita täällä - http://buyessays.cheap/buy-research-papers-cheap/.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat