Urheilu

IS:n uutinen sai Harry Harkimon raivostumaan – IL: "Ihan perseestä"

Harry Harkimo

Arkisto / Sirpa Repo

Ilta-Sanomat uutisoi torstaina aamupäivällä, että jääkiekon KHL-seura Helsingin Jokereissa puuhataan vallanvaihdosta.

IS:n tietojen mukaan Jokereiden uudeksi keulakuvaksi kaavaillaan kiekkolegenda Teemu Selännettä. Selänne itse myönsi jo IS:lle käyneensä asiasta neuvotteluja. Selänne tosin totesi samassa jutussa, että hänellä ei ehkä tällä hetkellä ole asiaan riittävää intohimoa. 

Jokereiden tämänhetkinen pääomistaja Hjallis Harkimo väläytteli jo marraskuussa Iltalehden blogissaan sitä mahdollisuutta, että hän jättäisi Jokerit.

IS:n jutun luettuaan Harkimo kuitenkin raivostui. IS:n jutussa puhuttiin siitä, että Selänne syrjäyttäisi Harkimon Jokereiden keulakuvana.

– Teemu ei missään tapauksessa syrjäytä minua. Jos lähden, se on vapaaehtoista. Teemusta minulla ei ole mitään tietoa, että haluaako hän tulla. Hänen kanssaan en ole keskustellut tästä asiasta, Harkimo sanoo Iltalehdelle.

Etenkin IS:n jutun otsikko sai Harkimon kiihtymään.

– Tuollainen otsikko on ihan perseestä! Mitä se syrjäyttäminen siinä tekee? Kukaan ei lukisi tuota juttua, ellei siinä lukisi se syrjäyttäminen. Kukaan ole syrjäyttämässä minua, Harkimo linjaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (1)

Kommentit

Ilmeisesti Harkimon lähtö on

Ilmeisesti Harkimon lähtö on jo pykälän lähempänä. Jos Harkimo omistaisi Jokereista 49 prosenttia ja olisi sijoittanut seuraan 36 miljoonaa euroa 10 miljoonan euron vuosivauhdilla ja sitten lukisi lehdestä ,että 51 prosenttia omistava johtaja lähtee sitten kun huvittaa ja koko uutinen perseestä. Harkimo tekisi tarvittavat johtopäätökset nopealla aikataululla.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat