Puheenaihe

Uudet ministerit aloittivat – Mykkänen: "Suomeen jopa 10-kertainen määrä pakolaisia"

Kai Mykkänen ja Anne-Mari Virolainen ovat Suomen tuoreimmat ministerit. Molempien työsarka alkoi tänään.

Valtioneuvosto / Eduskunta

Tasavallan presidentti siirsi ja määräsi tänään ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkäsen (kok.) sisäministeriksi ja nimitti kansanedustaja Anne-Mari Virolaisen (kok.) uudeksi ulkomaankauppa- ja kehitysministeriksi.

Samalla todettiin eduskunnan puhemies Paula Risikon (kok.) saaneen eron sisäministerin tehtävästä tultuaan valituksi eduskunnan puhemieheksi. 

Presidentin esittelyn jälkeen pidettävässä valtioneuvoston yleisistunnossa ministeri Virolainen vannoi virkavalan ja antoi tuomarinvakuutuksen.

Uusi sisäministeri Kai Mykkänen on ennättänyt kohahduttaa pakolaislausunnoillaan jo ennen ministerinvaihdoksia.

Uutissuomalaisen haastattelussa Mykkänen kertoi, että hän on valmis nostamaan Suomen kiintiöpakolaisten määrän nykyiseen verrattuna jopa kymmenkertaiseksi. Tähän saakka kiintiöpakolaisten määrä on ollut aiempina vuosina noin 750–1 050 henkilöä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (17)

Kommentit

Eiköhä tuo koeaika jo riitä?

Eiköhä tuo koeaika jo riitä? Vai oliko ministereillä moista?

Eduskuntavaaleihin on lähes

Eduskuntavaaleihin on lähes päivälleen 14kk. Tällä kaverilla on näillä mielipiteillä kova työ saada itsensä läpi seuraavissa vaaleissa. Ei tainnut edes kysyä edustamaltaan ryhmältä ennen hallitusohjelman vastaista lausuntoaan. Totuuden siemen lausunnosta toki löytyy. Hallittu turvapaikkaralli on turvallisempaa kuin hallitsemattomat Irakin jokamiesluokan ajot 2015-2017 joissa ei edes tiedetty kuljettajien nimiä. 34 tuhannesta yli 26 tuhatta ajoi salanimellä ja siitä porukasta iso joukko katosi heti palkintojenjaon jälkeen. Palkinnot kyllä kelpasi.

Eiköhän siihenmennessä saa

Eiköhän siihenmennessä saa kuitenkin kaikki sekaisin. Talviajasta luopumisesta tehdään erikoisvaikeaa,sitä vatkataan seuraavat 2vuotta 100 asiantuntijan kanssa,mutta nämä pakolais-ja mamuasiat saadaan läpi viikossa tai kuukaudessa.

Mitäs Mykkäsen mielipiteissä

Mitäs Mykkäsen mielipiteissä on kohahdeltavaa. Rajan takaa porukkaa eurolla hommiin ja paikallinen sopiminen kunniaan. Mistäs kauppiaspuolue enään halvempaa työvoimaa saisi!? Näkeehän kuurokin tämän maahan muuton suosimisen Kekoomuksen taustalla.- Todelliset Iki-Vihreät aatokset mielessä.... tai oisko vitosen kuvat pupillissa.

Pakolaisrallin ja

Pakolaisrallin ja –arpajaisten lopettaminen ottamalla pakolaisia vastaan vain pakolaisleireiltä on erinomaisen hyvä ajatus. Mykkäsellä ei kuitenkaan ole yhtään poliittista pelisilmää puhuessaan samalla pakolaismäärien kymmenkertaistamisesta. Populismi tulee torppaamaan hyvän idean.

Kyllä se sopii, kun

Kyllä se sopii, kun kustannukset vähennetään kokoomuksen yritystuista ja keskustan maataloustuista. Sekä vanhojen "pakolaisten" aiheuttamat tuet poliitikkojen ylläpitämistä vastaanottokeskusten voitoista.

Miksi me suomalaiset olemme

Miksi me suomalaiset olemme niin vaatimattomia? Miksi 10-kertainen määrä, miksei samantien 100-kertainen satsi. Työntekijöitä tarvitaan pohjattomilla ja ahnailla työmarkkinoillamme.

Jokaista pakolaista kohden

Jokaista pakolaista kohden ministerin palkka alenee 0,5 prosenttia, mikä laitetaan pakolaisen käyttötilille.. Mikäli pakolainen tarvitsee erikoissairaanhoitoa tai käyntiä lääkärissä, ministeri kustantaa kaikki pakolaisen terveydenhuoltokulut omista tuloista.Ministeri auttaa rehellisesti sydämestään, ihmiseltä ihmiselle.

Mikäs siinä, liitetään kaikki

Mikäs siinä, liitetään kaikki lähi- idän ihmemaat Suomen sosiaaliturvan piiriin, niin voivat loisia kotimaissaan ja tienata hyvän elintason. Käyvät välillä sukuloimassa siellä sun täällä ja firman piikkiin tottakai. Samalla voidaan nimeksi muuttaa Fennomiddle East.

Onkohan näillä ministereillä

Onkohan näillä ministereillä mitään aavistusta mihin tämä suunta johtaa, 1918 nimittäin ei ole niin kaukana.

Ministeri Mykkänen, miten

Ministeri Mykkänen, miten kiintiöpakolaisten määrän nostaminen muka vaikuttaa turvapaikan hakijoiden määrään? Ei sitten mitenkään. Sieltä niitä tulee entiseen tahtiin. Mm. Irakiin palautetut kertoivat juuri tulevansa heti uudestaan, kun vaan matka järjestyy. Rajalla vain taikasana asyl, ja rumba jatkuu entisen malliin. Ja tällaisia ministereitä meillä on sitten Suomen etuja valvomassa ja asioita hoitamassa.

Näitäkö tänne halutaan lisää.

Näitäkö tänne halutaan lisää. http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802122200738597_u0.shtml

Suomalaisilla on viime

Suomalaisilla on viime aikoina käynyt harvinaisen huono herraonni, ja aina vain huonommaksi menee.

Aasiassa vierailessaan hän

Aasiassa vierailessaan hän käyttää kohteliaana miehenä nimeä, joka sointuu paremmin kulttuuriin; Myi Kakkanen.

Mykkänen tässä ilmoittautui

Mykkänen tässä ilmoittautui Sorokselle & Co globalisteille NWO tässä juuri Varmasti tiesi ettei idea mene omille eikä oppositiollekaan läpi. Mutta tiesi että menee läpi mediassa ja sitä kautta NWO jengille. Mykkänen tarjoutui tässä siis myytäväksi. Paholaisten asiamieheksi NWO:lle. Sama kuvio nähty Kokoomusvastineiden piirissä tällä vuosituhannella ympäri Euroopan. Eipä tuo normaalin näköinen ole muutenkaan. Jostain kauhugalleriasta haettu. VAIHTOON SAMANTIEN TÄLTÄ POHJALTA

Lisää vähän aiheen tiimoilta

Lisää vähän aiheen tiimoilta Kukaan ei voinut arvata, ihan yllättävää !? Kiva tietää, että jokaisesta SUOMESSA maksetusta veroeurosta maksetaan provikat terroristeille Afrikassa! Olisikohan tähän parempi ratkaisu se, että kehitysapurahalle olisi erillinen keräys? Tyhmät maksaisivat ja muut saisivat pitää rahat itsellään eivätä joutuisi tukemaan terroristeja vastoin tahtoaan. https://www.verkkouutiset.fi/kehitysavun-vaitetaan-paatyvan-terroristeille-somaliassa/

Suomalaista sosiaalitukirahaa

Suomalaista sosiaalitukirahaa, opiskelurahaa, eläkerahaa...

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat