Puheenaihe

Valtuutettu antoi kunnanjohtajalle hamekankaan ja rollaattorin – KSML: "Hänellä ei ole yhtään miehen hyvää ominaisuutta"

 Tavoitteena on, että akkutehdas on yksi maailman ekologisimmista, puhtaimmista ja energiatehokkaimmista akkutehtaista, kunta tiedottaa. Kuvituskuva.

Arkistokuva

Keski-Suomessa sijaitsevassa Kinnulan pikkukunnassa kuohui viime viikolla. Keskustalainen varavaltuutettu suivaantui entisen kunnanjohtajan ja valtuutetun Juha Urpilaisen (sd.) toimiin ja antoi tälle tavallista puhuttelevampia lahjoja. Tapahtumista kertoi Keskisuomalainen.

Varavaltuutettu piti valtuustokokouksen lopuksi puheen, jossa hän kertoi miesten hyvistä ominaisuuksista. Samaan hengenvetoon hän lisäsi, että Urpilaisella ei ole näistä ominaisuuksista ainuttakaan.

Yllättynyt Urpilainen sai lahjaksi hamekankaan, käytetyn rollaattorin sekä kirjekuoren, jossa oli 30 euroa.

– Minun mielestäni Urpilainen on julkisesti käyttäytynyt epäherrasmiesmäisesti asioissa, jotka liittyvät ammattitaitooni ja minuun henkilökohtaisesti, varavaltuutettu kertoi.

Urpilainen on väittänyt, että marraskuun alussa Terveystalon osa-aikaisena fysioterapeuttina aloittaneelle varavaltuutetulle olisi ostettu työpaikka 30 miljoonalla eurolla – siksi ex-kunnanjohtajan lahjojen joukkoon kuului myös 30 euroa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Alle 1 % kansasta kuuluu

Alle 1 % kansasta kuuluu puolueisiin, välttämättä paras intelligentsija ei ole tämänkään itikankakan kokoisen kunnan valtuustossa.

Lahjan saajan tuntevat

Lahjan saajan tuntevat yhtynevät käsitykseen, jonka mukaan lahja meni harvinaisen hyvin oikeaan osoitteeseen.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat