Puheenaihe

Väyrynen sai kasaan yli 26 000 kannattajakorttia – MTV: "Olen ainoa vastavoima Sauli Niinistölle"

Paavo Väyryselle avautuu nyt neljäs kerta toimia presidenttiehdokkaana. Hän on saanut taakseen yli 26 000 kannattajakorttia.

Juha Perämäki / arkisto

Neljättä kertaa presidentiksi pyrkivä Paavo Väyrynen on MTV:n mukaan huojentuneen oloinen siitä, että valitsijayhdistys on saanut kasaan yli 26 000 kannattajakorttia.

Väyrynen arvioi, että korttien kasaan saaminen on koko vaalien korkein kynnys. 

– Toiselle kierrokselle on nyt helpompi mennä, Väyrynen kommentoi.

Väyrynen arvioi edelleen, että hän on tulevissa vaaleissa ainoa vastavoima istuvalle presidentille Sauli Niinistölle.

Presidentinvaalien ensimmäinen kierros käydään sunnuntaina 28. tammikuuta 2018.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Paavo Väyrysestä presidenttiehdokas – kortteja kertyi riittävä määrä5.12.2017 13.01
IL: Maahanmuuttokriittinen Suomi Ensin -ryhmittymä kerää kannatuskortteja Paavo Väyryselle3.12.2017 11.05
Paavo Väyrynen voi yllättää taas presidenttikisassa – pelasi tehokasta mediapeliä näillä lehti-ilmoituksilla28.11.2017 09.05
Presidenttikisa jälleen uuden vedonlyönnin kohteena: Saako Väyrynen tai Ahde 20 000 kannattajakorttia?8.11.2017 20.26

Kommentit (6)

Kommentit

Paavo Väyrynen on sekaisin

Paavo Väyrynen on sekaisin kuin seinäkello, jos kuvittelee, että hänestä tulee Suomen presidentti. Onhan se kiva, että kisassa on mukana myös hupinumero, mutta aikalailla vakavista asioista on kyse, joten Paavo voisi vetäytyä hyvin ansaitulle eläkkeelle.

Tv paneelit tulee

Tv paneelit tulee mielenkiintoiseksi, mutta kun asiaa pohjimmiltaan ajattelee, niin onhan täysin pelle, tää Väyrynen. Missä puoluessa se oikein on??

Ylivoimaisesti kokenein

Ylivoimaisesti kokenein ehdokas koko porukassa. Hyvät idänsuhteet. Tekee sen, että tulee vaaleihin toinen kierros ja sitten saattaa tulla yllätysvalinta.

Kokemusta häviämisestä kyllä

Kokemusta häviämisestä kyllä löytyy (3+1). Idänsuhteet hyvät Neuvostoliittoon (1991 saakka ) Suomettumisen aikaan 1970–1980-luvuilla Väyrysen on väitetty olleen läheisessä suhteessa Neuvostoliiton tiedustelupalvelun KGB:n kanssa. Entinen KGB-eversti Oleg Gordijevski kutsuu kirjassaan Sokea peili Väyrystä Kekkosen ja Karjalaisen lailla ”omaksi mieheksi”. Väyrynen on vastineessaan myöntänyt yhteydenpidon, mutta on katsonut sen ”normaaliksi isänmaalliseksi yhteydenpidoksi. Muuten hassunhauskaa seurattavaa ja kiva seurata Paavon "väyrystelyä"...

Väyrynen oli jo Kekkosen

Väyrynen oli jo Kekkosen aikana pitkäaikainen ministeri ja mm. ulkoministeri,jo kauan ennenkuin Niinistö tuli eduskuntaan,ja yhteyden pito oli tietenkin Neuvostoliittoon kuului ministerin tehtäviin kuten nykyisin kin .Nykyisin presalla ei ojuurikaan päätösvaltaa edes venäjään vaikka sen vaikutelman saa kun Niinistö kertoo tapahtaamisistaan , toimii postin kuljettajana maamme hallituksen ja Venäjän välillä?

Vieläkös on Paavon jalasmökki

Vieläkös on Paavon jalasmökki pystyssä. Pariviikkoa takaperin oli vasta 15 000 kannattajakorttia kasassa. Viikossa repäisi jostakin reilut 11 000 korttia lisää. Aikamoinen fakiiri. Paavo on vielä ehdokkaana 2024 pressanvaaleissakin.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat