Puheenaihe

Paavo Väyrynen voi yllättää taas presidenttikisassa – pelasi tehokasta mediapeliä näillä lehti-ilmoituksilla

Europarlamentaarikko Paavo Väyrysen tukijoukot ilmoittelivat viikonvaihteessa näyttävästi Helsingin Uutisten sivuilla. Mukana oli myös Väyrysen kannattajakortti.

Kuvakaappaus Helsingin Uutisten näköislehdestä

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen saattaa sittenkin päästä mukaan presidenttikilpaan.

Väyrynen on hankkinut 15 000 kannattajakorttia tulevia presidentinvaaleja varten. Väyrynen tarvitsee vähintään 20 000 kannattajan allekirjoittamat ilmoitukset, jotta hän voi olla ehdokkaana ensi tammikuun presidentinvaaleissa.

Väyrysen tukijoukoilla on aikaa vielä pari viikkoa, sillä takaraja kannattajakorttien keräämiseen umpeutuu tiistaina 12. joulukuuta.

Väyrysen kampanjapäällikkö Seppo Hauta-aho arvioi, että 20 000 kannattajakortin määrä ylittyy tuhansilla. Tukijoukot ilmoittivat Väyrysen kampanjasta näyttävästi kaupunkilehti Helsingin Uutisten kehäpainoksessa, missä viime viikonvaihteessa ilmestyi neljän sivun ilmoitus.

Samanlainen ilmoitus oli myös Maaseudun Tulevaisuudessa.

Ilmoituksessa Väyrynen itse muistutti, että presidentinvaaleissa ratkeaa Suomen tulevaisuus. Ilmoituksessa oli myös kannattajakortti, jonka täyttämällä pääsee mukaan Paavo Väyrysen tukijaksi.

Helsingin Uutiset kuuluu Etelä-Suomen Mediaan.

Haluaisitko, että Paavo Väyrynen pääsee presidenttikisaan?

Kyllä
78% (615 ääntä)
En
22% (170 ääntä)
Ääniä yhteensä: 785

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (7)

Kommentit

Vanha kettu vauhdissa ja jos

Vanha kettu vauhdissa ja jos pääsee mukaan niin Vanhanen häviää.

Paavo se haikailee kymmenien

Paavo se haikailee kymmenien vuosien jälkeenkin Suomen Tasavallan Presidentiksi? Ilmeisesti kova Pakkomielle, eikä aio luovuttaa ikinä. Vuokko kannustaa tietysti ja puffaa Paavoa. Siinä meillä todella rakastava pariskunta.

Sääliksi käy Väyrystä. Hän

Sääliksi käy Väyrystä. Hän olisi voinut vetäytyä "kunniakkaasti" jo aikaa sitten. Nyt hän vain jatkaa ja jatkaa kuin urheilija, joka ei tajua hänen aikansa menneen. Munaa vain itsensä ja läheisensä.

Niin, Paavo ei todellakaan

Niin, Paavo ei todellakaan tajua, et juna meni jo ajat sitten ohi pysäkkinsä. Todellakin vain munaa itsensä, totta kirjoitat.

Väyrynen on n. 1,5-vuoota

Väyrynen on n. 1,5-vuoota Ninistöä vanhempi mutta isä ja isoisä elivät vanhoiksi , Niinistön isä kuoli n. 20-vuotta nuorempana, tätä taustaa kokemus ja ikää on vaikeasti verrattavissa toisiin sa .?Kun nNinistö tuli eduskuntaan niin Paavo oli ollut jo lähes 20-vuotta siellä ja miniterinkin enemmän aikaa kun Niinistö on ollut kaikkineen ja aikoinaan .Koulumenetys on aivan eri luokkaa ollut mitä Niinistöllä kutosen ylipoppilastodistukseen vaikkapa vertattuna?

Kun Väyrynen mainostaa, se on

Kun Väyrynen mainostaa, se on mediapeliä mutta kun muut mainostavat, se on kampanjointia. Tosin Väyrynen on käyttänyt itse termiä mediapeli mutta hieman toisenlaisessa yhteydessä joten asiallisempi ja tasapuolisempi kohtelu olisi ihan uskottavuuden säilyttämisen kannalta suotavaa.

Ymmärtääkseni Paavo on

Ymmärtääkseni Paavo on täyspäiväisesti töissä EU-parlamentissä,josta nostaa nettona,kulukorvauksineen n. 15.000 €/kk.Miten ehtii täyspäiväisesti politikoida Suomessa?Melkoinen lintsari,kuten muutkin mepit.Lukekaa vaikka Esko Seppäsen kirjaa "Meppielämää".

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat