A-P. PietiläA-P. Pietilä on päätoimittaja emeritus ja tietokirjailija.

Säännöt on tehty rikottaviksi

Ylinopeuksia valvotaan kameroilla. Seuraavaksi seurantaan voidaan käyttää satelliittipaikannusta, jotta jokainen ajokilometri voidaan rekisteröidä.

Turun puukottaja liikkui vapaasti muutaman vuoden ympäri Eurooppaa väärillä nimillä rikoksia tehden. Suomen suojelupoliisi ei tiennyt miehestä mitään ennen veitseniskuja.

Tanska takavarikoi turvapaikanhakijoilta rajalla rahaa, jolla katetaan turvapaikan kustannuksia. Samaa ei saa tehdä Suomessa. Sen sijaan sosialidemokraatit haluavat palauttaa omaisuusveron, jotta kantasuomalaisten kaikki tavarat saadaan rekisteröityä.

Väärällä nimellä tehdyt ostokset ovat petoksia kuten identiteettivarkaus. Suomalaisten biotunnisteet kerätään passirekisteriin ja poliisi haluaisi tallentaa henkilötietoja, vaikka kyseessä ei ole rikosepäily.

Enemmistö turvapaikanhakijoista hävittää asiakirjansa, valehtelee nimensä, syntymä- ja asuinpaikkaansa liittyviä tietoja saadakseen oleskeluluvan ja sosiaaliturvan.

Jokaisen suomalaisen syntymä kirjataan minuutin tarkkuudella Kelan tiedostoihin. Kansanedustaja Li Anderssonin mielestä turvapaikanhakijoiden ikätestit loukkaavat ihmisoikeuksia.

Kääntääkö Touko Aalto toisen posken?"

Verottajalle tehdyt ilmiannot ovat kasvussa. Sen vuoksi verottaja selvittää vain yli 30 000 euroa ylittävät ilmiannot.

Vihreiden ex-puheenjohtajan Ville Niinistön mielestä laittomasti maassa piileskeleviä ei saa ilmiantaa poliisille. Se on moraalitonta.

Arkkipiispa Kari Mäkinen tuomitsee suomalaisten rahanhimon. Välimeren yli tulleista maahanmuuttajista vain kolme prosenttia pakenee vainoa. Loput 97 prosenttia tulevat rahan ja paremman elintason perässä. Heillä on varaa maksaa salakuljettajille 15 000 euroa, joka vastaa keskivertosuomalaisen puolen vuoden nettopalkkaa.

Vihreiden puheenjohtajan Touko Aallon mielestä jokainen saa itse harkita, milloin rikkoo lakia.

Kääntääkö Touko toisen posken, jos joku harkitsee oikeaksi Toukon kaatamisen julkistamalla hänen omat töppäyksensä?

A-P. Pietilä

Kommentit (9)

Kommentit

Aamu uutisissa TV:ssä

Aamu uutisissa TV:ssä kirkkovaltuuston pj:a Raittila asettaa raamatun Suomen lakien yläpuolelle ,arkkippiispan tavoin, ja piilottelee laittomasti maaassa oleskelevia ?TV-uutiset tukee ko. toimintaa näin minä asian tulkitsen?

No, on kai aika ilmiselvää,

No, on kai aika ilmiselvää, että perimmiltään kristityt piispat ovat aivan samaa poppoota kuin shariaa vaativat imaamit. Maallistuminen ja uskontojen hiipuminen hassujen kansantarujen tasolle on ihmiskunnan ainoa toivo.

Veroja kannattaa heti kiertää

Veroja kannattaa heti kiertää jos on mahdollisuus koska verotus liian korkea ja rahat kohdistuu vääriin kohteisiin.

Totta , jos laki sallii

Totta , jos laki sallii rankaisematta jonkun Suomen lakiin kirjatut osan rikkomisen ihan televisiossa mainostaen , eikä seuraamuksia koidu , niin saman menon ja rankaisemattomuuden on koskettava mielestäni ihan kaikkia lakeja . Ei tietenkään mieleistäni mitään väkivaltaa, murhaamista ja tappamista voi ottaa lukuun , niistä tuomio luettava lain mukaan . Muun osalta voi ihminen katsoa " Kristityn vastuulla" oikeudekseen pimittää vaikka tulojaan tai ihan vaikka mitä muuta tahansa jonka kokee näin tekemällä paremmin olevan hyväksyttävää. Jos kristitty "vastuussaan" mieltää oman toimintansa vaikkakin lakeja rikkoen , johtavan parempaan lopputulemaan on se sallittava rankaisematta . Nämä tulokkaat, käännykkäät x-islamistit nykyiset uuskristityt , varmaan näyttää meille vielä "taivaan merkit" siitä miten vastuullinen kristitty toimii ?

Soili Nurminen

Ei noille syntymäviisaille

Ei noille syntymäviisaille eliittipoliitikoille ja eliittivirkamiehille kannata kertoa kuin saatanan huonoja vitsejä, sillä ne kuvaavat tätä porukkaa erittäin hyvin! Mitään ylimääräistä tuloa tai tekoa ei kannata koskaan kertoa ja sääntöjä/lakeja pitää kiertää niin paljon kuin kykenee, silloin kun ne koskee taloudellista menestystä - sehän on vain maan eli eliittipellejen(kin) tapa!!!

Kuka ne on äänestänyt

Kuka ne on äänestänyt päättämään asioista puolestamme ? Ihan itseämme saamme syyttää näistä eliittipolitikoista, tosim virkamiehiä emme ole valinneet neuvomaan näitä politikoita.

En ole ikinä äänestänyt koska

En ole ikinä äänestänyt koska pienyrittäjälle ei löydy aitoa rehellistä ehdokasta.

Monta sivua saa

Monta sivua saa Keskisuomalainen ja A.P. Pietilä vääntää ennenkuin saa niinistöt, aallot ja mäkiset ruotuun ja palataan aikaan ennen pakolaisia. 1964 Länsi-Saksaan tuli 100 000. siirtolainen Espanjasta ja valtio lahjoitti hänelle mopedin. Meillä pääministeri lupasi omakotitalonsa pakolaisille. Moni saksalainen muistaa hyvin ajan ennen siirtolaisia ja kutsuvat sitä sota-ajaksi.

En aivan ymmärrä, mihin A-P.

En aivan ymmärrä, mihin A-P. Pietilä pyrkii kirjoituksessaan heittämällä hatusta näitä lukuja, joilla ei ole mitään faktapohjaa. Tästä ei ole kaukana trumpilainen "totuuden" kerronta. Suorastaan Pietiläistä voisi moittia tai syyttää valeuutisten levittämisestä.

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet