Sielun peilit

Eilen töihin ajaessani aamun radiossa pohdiskeltiin suudelman syvintä olemusta. Aloin pohdiskella keitä kaikkia tuntemiani miehiä itseasiassa haluaisin ja voisin suudella. Huomasin, että vain yhtä.

Muistin, miten tavatessamme en nähnyt hänen silmiään. Häneen ei nähnyt. Hänen silmänsä olivat hyvin vähän auki. Kiinnitin jo silloin huomiota siihen etten näe häneen hänen silmiensä kautta. Olen sen jälkeen tavannut muitakin ihmisiä, joihin ei joko näe tai joiden silmät ovat ikäänkuin tyhjät. Olen myös kärsinyt siitä, että kun suutun tai loukkaannun, en kykene katsomaan ko. henkilöä kohti. Katseen tiedetään myös olevan yksi voimakkaimmista sanattoman viestinnän välineistä.

Missä ja kenessä katseeni siis lepää? Lapsissani: (murrosikäisen kommentti. "äiti, miksi sä katsot mua!?" - saakin nyt uuden merkityksen). Katse lepää erityisesti ja yleisestikin tiedetysti elävässä tulessa, virtaavassa vedessä, luonnossa, maisemissa sekä pienissä vastasyntyneissä lapsissa, myös heidän nukkuessaan. Epäilen, että katse lepää siis energiassa, joka on vapaa ja puhdas. Tuon lisäksi minun katseeni lepää miehen alahuulen voimakkaassa kaaressa, joka ikäänkuin kutsuu minua suutelemaan sitä.

Ketä sinä haluaisit suudella? Kenessä ja missä sinun katseesi lepää?

Valmentaja

Kirjoittaja on Taina Ojapalo, joka toimii psykosynteesivalmentajana normaalin päivätyönsä lisäksi.

Kotisivu: helinavintio.blogspot.com

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.