Brasilialaisia uutisia

Eilen poikkesin lounastunnillani kosmetologilla, puolessa tunnissa sain lisäväriä ripsiin ja kulmiin. Käynti oli niin miellyttävä, että varasin heti uuden ajan kuukauden päähän. Lisäksi sain loistouutisia: näppärä kosmetologinainen tekee myös kaikenlaisia sokerointeja, myös brasilialaisia versioita. Kävin aikanaan säännöllisesti sokeroinnissa, tulos kun on selvästi pitkäkestoisempi kuin iänikuisen höylän jäljiltä. Kovin kalliiksikaan se ei tule, etenkään kun säärieni säälittäviä haituvia ei tarvitse hoitaa kuin kerran kesässä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Pakko vielä mainita, ettei ensimmäistä kertaa kannata säikähtää (itsestäni tuntui hetkisen, että kävisin mieluummin synnyttämässä…), käynnit helpottuvat ja nopeutuvat kerta kerralta karvojen kasvaessa aina vaan hennompina ja harvemmassa. Ihoa kannattaa kuitenkin kuoria ja öljytä säännöllisesti, niin karvatupet pysyvät terveinä.

Työpäivä oli vähän turhan kiireinen ja ruokailu jäi vähänlaiselle huomiolle. Eilinen energiansaantini oli suurin piirtein 1300 kilokaloria (itsetehty sämpylä ja keitetty kananmuna aamulla, toinen sämpylä lounaan korvikkeeksi, tomaattikeittoa ja tonnikalaa iltapäivällä ja kasvissosekeittoa illalla, banaani ennen nukkumaanmenoa) , liikuntaa harrastin puolentoista tunnin kävelyn verran, reipasta vauhtia (noin 7 kilometriä tunnissa). Tänään en valitettavasti ole saanut asioihin parannusta, tähän mennessä ruokalista näyttää melko lailla samalta kuin eilen. Pyrin kuitenkin syömään paremman iltapalan.

Illalla on tiedossa pyykinpesua, pakkaamista ja siivousta. Parasta siis kiirehtiä kotihommiin, ehtii vielä kolmisen tuntia touhuta ennen yöllisiä treffejä. Huipputehokkaat naiset hoitavat nukkumisen ja seuraelämän yhtä aikaa: toissayönä söin romanttisen kynttiläillallisen Gordon Ramsayn seurassa, viime yönä pääsin ihan Ameriikkaan asti Mr Bigin mukana - New Yorkin yöelämä on mitä mahtavinta. Hymyillen ja onnellisen odottavin mielin siis sänkyyn tänäänkin.

Takapuolen nostoaikeita

Takapuolen nostoaikeita -blogi on jatkokertomus tiedon, voiman ja hyvän olon etsimisestä.

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.