Muutoksia

Lähes koko henkilökohtainen elämäni on mennyt uusiksi viimeisen kahden viikon aikana. En vaivaa teitä tarkemmilla yksityiskohdilla, muutokset eivät vaikuta lihastehtailuprojektiini. Sen verran totean kuitenkin kiitollisena, että kaikki läheiseni ovat hengissä ja hyvissä voimissa, mitään peruuttamatonta ei siis ole tapahtunut.

Blogin kirjoittaminen on tuntunut täysin ylivoimaiselta, tunne on ollut kuin ammoin koulunpenkillä, kun kemian koepaperiin tuijottaessani näin pelkkää valkoista. Nyt olen saanut jonkinlaisen otteen tilanteesta ja blogi varmasti tästä pitäen antaa jälleen voimaa energian syömisen sijaan. Korvaukseksi (itselleni) kirjoitan parin viikon ajan joka päivä jotakin. Kirjoittaminen on kuitenkin asia, jota ajattelen ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla - normaalitilanteessa.

Pääsiäinen oli ihanan rentouttava, ehkä siitä syystä sainkin voimani takaisin ja ajatukseni järjestykseen. Reippaat kävelyt teiniaikojen rakkaissa maisemissa saivat asiat näyttäytymään erilaisessa valossa - kaikenlaisesta on selvitty ennenkin ja selvitään jatkossakin.

Viimeiseen mittaukseen on 76 päivää.

Takapuolen nostoaikeita

Takapuolen nostoaikeita -blogi on jatkokertomus tiedon, voiman ja hyvän olon etsimisestä.

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.