Lipsautuksia

Isänpäivä. Pitäisi siirtää helmikuulle, kun valo on jo selvästi lisääntynyt ja isukit ovat tipattoman tammikuun ansiosta jälleen ruodussa. Mitä niitä nyt juhlimaan, kun kaikki vetävät viinaa kaamosmasennukseen ja hairahtuilevat pikkujouluissa.

Suhteellisuudentaju. Koirien virikkeistä huolehditaan agility-radoilla ja kolmenkympin pulmaleluilla. Kylmällä säällä niille puetaan takki ja jotkut todella pesevät koiransa hampaat. Piskien ruoat punnitaan grammalleen ja niiden kanssa ajetaan satoja kilometrejä vuodessa kirkkaanvärisiä muovirusetteja keräten. Lapsille annetaan vapaus toteuttaa itseään lähikaupan parkkialueella pilkkopimeässä ympäri vuoden ja vuorokauden.

Facebook. Tykkään, tykkäät, tykkää, tykkäämme, tykkäätte, tykkäävät. Oksennan, oksennan, oksennan.

Myyminen. On taas huipussaan. Adventtikalentereita, havukransseja, hedelmäkakkuja, sukkia, joulukortteja. Tässä oli vasta se mitä koyhä yhdistysväki myy toisilleen. Posti on kantanut tähän mennessä neljä katalogia pelkistä lasten leluista. Lapsiperheille vinkiksi, pienen maailman kulman saa pelastettua jo sillä, että pistää ne suoraan paperinkeräykseen ennen kuin pikkuväki ehtii alkaa haluamisen. Eihän ne lapset ole ehtineet vielä leikkiä niillä kaikilla viime vuodenkaan lahjoilla. Tai jos onkin, niin se on rajoittunut viiteen minuuttiin heti paketista ottamisen jälkeen.

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet