Hyvinkään historiaa Vaiveron myllytilalla 6.6.2014

Pikaisena muistutuksena tämänkin blogin kautta: Hyvinkään seudun historiahanke on mukana Vaiveron myllytilan kesäpäivillä 5.-8.6.2014. Tervetuloa jakamaan muistoja ”Muistelukahvilaan” pe 6.6.2014 klo 13-17 (nimityksestä huolimatta kahvin sijasta makeistarjoilu).

Myllytilasta tietoja Hyvinkään sivuilla: http://www.hyvinkaa.fi/fi/Kulttuuri-ja-vapaa-aika/Hyvinkaan-historia/Vaiveron-myllytila-/


Kategoria(t): Kulttuuri ja historia Tagged: Hyvinkää-seura, Vaiveron myllytilan kesäpäivät

Hyvinkään harjumailta

Tämä “kotiseutublogi” on luotu kesällä 2009 Hyvinkään ja lähipaikkakuntien luomu-, kierrätys- ja kulttuuritoiminnan sekä luontoretkeilyn kartoittelemiseksi. Lastuja syntyy kirjoittajan omien kiinnostuksenaiheiden ja havaintojen mukaan, periaatteena on nostaa esiin hyväksi havaittuja tai lupaavia kohteita, palveluita tai ilmiöitä.

Kirjoittaja Anu Lahtinen on historioitsija, ja pikku hiljaa kirjoitellessa on herännyt myös ajatus kaivella Hyvinkään menneisyyttä, muutama lähdekin on jo kaiveltu 1500-luvun muinaisuudesta.

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.