Uuden edessä

Maanantai 29.8.2011

Kuten niin useasti ennenkin, positiivareiden aamun ajatus onnistuu osumaan suoraan ytimeen. Lainaan sitä tähän, sillä en osaa tulkita tuntoja yhtään paremmin:

"OLE ROHKEASTI SINÄ

Minä uskallan olla se ihminen, joka olen: keskeneräinen, mutta kuitenkin onnellinen, oudon edessä epävarma ja kuitenkin tiedonhaluinen, joskus ratkaisujen edessä pelokas, hämmentynyt ajatusten paljouden keskellä, ja kuitenkin myös pienistä yksityiskohdista haltioitunut.

Vielä paljon muutakin minä olen, jotain, mitä ei aina osaa kuvailla. Minä uskallan katsoa itseäni, rakastaa itseäni sellaisena kuin olen.

Ja antaa myös muiden nähdä minut tällaisena, rakastetaan minua sitten tai ei.

-Ulrich Schaffer"

Tein eilen yhden näistä facebookissa löytyneistä MTV3n Helmisivujen kevyistä, viihdyttävistä ja mielenkiintoisistakin testeistä: kuka sinkkuelämää -sarjan naisista olet? Vastaukseksi tuli itsenäinen, rohkea Samantha. Menneisyyteni valtuustoryhmän suorasanaisena, rohkeana ja terävänä puheenjohtajana vahvistaa tätä mielikuvaa varmasti.Mutta kuten kaikilla muillakin, ulospäin näkyvä puoli on vain osatotuus. Syvällä sisällä meistä jokaisesta löytyy niin monta muutakin puolta. Kaikkein herkin ja haavoittuvin osa on syvällä piilossa. Joskus myös itseltä. Sen ääreen löytäminen on kuitenkin ollut yksi palkitsevimmista matkoista ja seikkailuista minne olen päässyt.

Vaikka positiivareiden aamun ajatus on enemmän kuin totta juuri tänään, en voi kuin allekirjoittaa heidän kehotuksensa tältä samalta aamulta:

Nämä kaksi sanaa
saattavat ratkaista koko jutun:
ALOITA NYT!

Seikkailuterveisin uuteen viikkoon!

Valmentaja

Kirjoittaja on Taina Ojapalo, joka toimii psykosynteesivalmentajana normaalin päivätyönsä lisäksi.

Kotisivu: helinavintio.blogspot.com

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.