Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Välinemestaruuskisat päättivät joukkuevoimistelijoiden kilpasarjan kauden - Freyat kilvalle pronssia, Hyvolin joukkueet finaliin

Adalina

Emma Dubb

Seinäjoella kilpailtiin viikonloppuna joukkuevoimistelun välinemestaruuskilpailuissa. Hyvolin Ada-tiimi sekä HJM:n kilpasarjan joukkueet kaikki onnistuivat hienosti alkukilpailuissa ja selvittivät tiensä finaalipäivään.

16-20 -vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Kilpa oli erinomaisessa iskussa kauden pääkilpailussa. Joukkue saavutti sekä alkukilpailussa että finaalissa kauden parhaat pisteensä ja finaalissa myös bonukset jokaisesta osa-alueesta. Joukkueen alkukilpailun ja finaalin yhteispisteet olivat 35.350 ja kaulaansa joukkue sai pronssimitalit. Hopea jäi pienimmän piste-eron eli 0.05 pisteen päähän. Joukkueen valmentaja Jenna Seppälän toteaa onnellisena "Alkukilpailun suoritus oli hieman epävarma, mutta finaalissa onnistuttiin tekemään todella vahva ja vapautunut suoritus. Huippupisteet 18.05!! Ja hopeaan jäi vaan 0.05. Pronssia kauden pääkisoista, ihan mahtava saavutus!". Tytöt itse iloitsivat kauden parhaasta suorituksesta. Freyat Kilvan välineenä on vanne ja hieno koreografia on tehty Robinin versioon kappaleesta "Rakkaus on lumivalkoinen". Pronssijoukkueessa voimistelee Hyvinkäältä  Emmi Korkeamäki, Emma Lehtinen, Pauliina Paloniemi ja Oona Sarkkinen.

14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa kilpaileva Hyvolin Adalina onnistui upeasti ja pääsi finaaliin 12. joukkueena pistein 15.600. Muutamaa sijaa ylempää pistein 16.050 HJM:n Freyat kilpa jr varmisti myös finaalipaikan. Sunnuntain finaalissa Adalina sai pisteet 15.250 ja näin ollen yhteispisteet jäivät 30.850 ja lopullinen sijoitus oli 13/32. Freyat kilpa jr. sai yhteispisteet 32.200 sijoittuen  9. sijalle. Adalinan valmentaja Emilia Rantsin mukaan tyttöjen kisakausi on ollut nousujohteinen ja finaalipaikkaan olivat sekä valmentajat että voimistelijat erittäin tyytyväisiä. Adalinassa voimistelee Sanni CederqvistAnniina ForsbergElla HahtalaSilja HuhtalaHilla HyväriläVilma HäkkinenLilian KekkonenSiiri KouhiaSara MarttilaAda NiininenMatleena Rantahuhta ja Iida Suntio.  

12-14v. sarjan Hyvolin Adaria saavutti niinikään finaalipaikan vanneohjelmallaan. Alkukilpailuissa Adaria saavutti oman ennätyksensä kategorian 2 pistein 15.550. Finaalipäivän suorituksesta joukkue sai pisteitä 15.050 ja sijoittui sijalle 15/47. Freyat Aspiren välineenä on pallo ja tänä viikonloppuna joukkueella oli pallo hallussa. Tytöt tekivät kaksi tasaista ja ehjää kilpailusuoristusta ja sijoittuivat 47 joukkueen sarjassa upeasti viidennelle sijalle pistein 16.400. 

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet