Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Joukkuevoimistelijat aloittivat syksyn kisakauden - Freyat kilpasarjan joukkueita mitaleille aloituskilpailuissa

Freyat kilpa yli 16 v kilpasarja

Kuluneena viikonloppuna joukkuevoimistelijat aloittivat syksyn kilpailukauden Helsingissä Elise Cupissa sekä Espoossa Tapiola Cupissa. 

Elise-Cupissa 26.10. Töölön kisahallissa kauden aloitti Freyat kilpa yli 16-vuotiaiden kilpasarjassa. Hyvinkääläisiä voimistelijoita kokoonpanossa edustavat Emmi Korkeamäki, Emma Lehtinen, Pauliina Paloniemi ja Oona Sarkkinen. Freyat kilpa aloitti kisakautensa vahvasti saaden pisteita 16.300 ja sijoittuen hopealle. Joukkueen kapteeni Ida Mäntynen kertoi ennen kilpailua, että kauteen on treenattu hyvällä fiiliksellä ja voimistelijoiden tunnelman olevan luottavainen. Joukkue oli tyytyväinen suoritukseen ja sijoitukseen, tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kilpailuihin

14-16 vuotiaiden kilpasarjassa Hyvolin Adalina aloitti myös kisakautensa. Joukkue sai pisteitä 15.150 ja sijoittui erittäin kovatasoissa kilpailussa upeasti sijalle 6. 12-14 vuotiaiden kilpasarjasa Hyvolin Adaria saavutti kategorian 4. 

Sunnuntaina kilpailtiin Espoossa Tapiola Cupissa. HJM seurayhteistyöjoukkue Freyat kilpa jr aloitti kisakautensa 14-16 vuotiaiden kilpasarjassa. Joukkueen suoritus siivitti tuomaristolta pisteet 16.233 ja joukkue sijoittui kilpailussa kolmanneksi saaden prossiset mitalit. Uudistunut joukkue on odottanut kauden alkua innolla. Hyvinkääläisiä voimistelijoita joukkueessa edustavien Anna Karjalaisen ja Inka Matikaisen mukaan kisasuoritus jännitti, mutta suorituksesta tuli vapautuneempi, kun suoritus läheni loppuaan.

Kaikki HJM alueen joukkuevoimistelun kilpailevat joukkueet on mahdollista nähdä tulevana torstaina kisakatselmuksessa Martin hallissa klo 17.30 eteenpäin.

Tervetuloa! Tapahtumaan on vapaa pääsy.  

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet