Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Unkari-luento Riihimäen kirjastolla ti 22.10.

Sosiaaliantropologian väitöskirjatutkija Annastiina Kallius luennoi Unkarin nykypolitiikasta Riihimäen kirjaston Samuli Parosen salissa tiistaina 22.10. klo 18.00. Luennon otsikko on "Ajan ja totuuden politiikka Unkarissa 2010-luvulla".
Kallius on asunut Unkarissa kymmenisen vuotta, ja hän viimeistelee Helsingin yliopistossa väitöskirjaansa Unkarin poliittisesta tilanteesta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Riihimäen Suomi-Unkari Seura ja Riihimäen kaupunginkirjasto.

Vapaa pääsy.

Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Yhdistyksen tarkoituksena on koota Riihimäen alueen Unkarin-ystävät ja eri kansalaispiirit Suomi-Unkari Seuran yhteyteen toimimaan Suomen ja Unkarin kulttuurisuhteiden kehittämiseksi, Unkarin historian ja yhteiskunnallisen, taloudellisen ja sivistyksellisen elämän tuntemuksen levittämiseksi ja syventämiseksi. Tavoitteena on myös Suomen ja Unkarin sekä Riihimäen ja ystävyyskaupunki Szolnokin ystävyyssuhteiden lujittaminen ja yhteistoiminnan lisääminen. Yhteystiedot: Puheenjohtaja Vilho Ylönen puh. 040 330 6265 sähköposti: vilho.ylonen(a)loppi.fi Sihteeri Olli Setälä puh. 050 532 8767 olli.setala (at) gmail.com Keskusseuran nettisivut: www.suomiunkari.fi

Uusimmat mielipiteet