Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Joukkuevoimistelun yli 14-vuotiaiden kilpasarjan mestaruuskilpailut

Adalina

Viikonloppuna järjestettiin joukkuevoimistelun yli 14-vuotiaiden kilpasarjan mestaruuskilpailut Jyväskylässä. 

14-16 vuotiaiden kilpasarjassa Hyvolin Adalina päätti sarjanousijakautensa hyvään suoritukseen saaden pisteitä 14.850 ja sijoittuen kokonaiskilpailussa sijalle 21/37. Vaikka pisteet jäivätkin hieman alhaisiksi joukkueella oli kuitenkin suorituksesta hyvä fiilis ja he olivat tyytyväisiä kauden päätökseen. Joukkueessa voimistelee Ella Hahtala, Vilma Häkkinen, Hilla Hyvärilä, Lilian Kekkonen, Siiri Kouhia, Sara Marttila, Ada Niininen, Matleena Rantahuhta ja Iida Suntio. Joukkuetta valmentavat Emilia Rantsi ja Elina Huolman ja se harjoittelee 4 kertaa viikossa. 

Samassa sarjassa HJM seurayhteistyöjoukkue Freyat kilpa jr avasi kilpailun ja sai pisteet 16.100. Sijoituksellaan joukkue pääsi finaaliin, jossa sunnuntaina kilpaili 15 parhaiten sijoittunutta joukkuetta. Finaalissa joukkue sai pisteitä yhteensä 16.300 ollen kokonaiskilpailussa alkukilpailun ja finaalin yhteispisteillä sarjan 11. .

16-20 vuotiaiden kilpasarjassa Hyvolin ja Järvenpään Voimistelijoiden yhteisjoukkue Valencia  sai pisteitä 13.75 ja sijoittui sijalle 19. Joukkueen pisteitä laski harmillinen loukkaantuminen kesken esitystä, josta tuomaristo rokotti pisteitä. Muuten suoritus oli valmentajien mielestä hyvä ja kuluneeseen kauteen sarjanousijoina voidaan olla erittäin tyytyväisiä. Joukkueessa voimistelevat Hyvinkäältä Rosa-Mari Bisi, Vilma Laaksonen, Aino Pahkala ja Pinja Vierimaa. Joukkuetta valmentavat Iita Kalmari ja Suvi Öhman.   

Samassa sarjassa HJM seurayhteistyöjoukkue Freyat kilpa jäi täpärästi finaalin ulkopuolelle sijalla 9 pistein 16.650. 

 

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet