Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Freyat 14-16 vuotiaiden sarjassa kansainvälisessä Helsinki Cupissa finaaliin

Adaria

Viikonloppuna joukkuevoimistelijat kisasivat Turussa, Helsingissä sekä Leppävirralla. HJM seurayhteistyöjoukkue Freyat kilpaili kansainvälisessä Helsinki Cupissa. Juniorisarjassa (14-16v.) kilpaileva joukkue oli lauantain alkukilpailun viides ja selvitti tiensä sunnuntain finaaliin. Finaalissa joukkue korjasi edellisen päivän haparoinnit ja paransi lopullista sijoitustaan ollen hienosti finaalin neljänsiä kokonaispistein 31.900. Joukkue oli viikonlopun lopulliseen sijoitukseen tyytyväinen, vaikka alkukilpailun suoritus ja erityisesti pisteet jäivät odotettua heikommiksi. 

Turussa TuUL Cupissa 12-14 vuotiaiden kilpasarjassa Hyvolin Adaria saavutti kategorian 4 sijoittuen sijalle 5-7. Kisasuoritus oli ilmeikäs ja sekä joukkue että valmentajat olivat siihen tyytyväisiä. Joukkueessa voimistelee Ella Ahtoniemi, Roosa Alho, Helmi Kyntäjä, Anni Laitinen, Viivi Paljakka, Justiina Partanen, Noora Peevo ja Eevi Touru. Joukkuetta valmentaa Emilia Rantsi ja Elina Huolman.  12-14 vuotiaiden SM-sarjassa Freyat Future Shine ei onnistunut esittämään aivan parastaan ja harmilliset virheet näkyivät myös pisteissä (15,75). Shine ylsi kuitenkin kisan neljännelle sijalle.

Leppävirralla Hyvolin Kuura kilpaili yli 16 vuotiaiden harrastesarjassa. Joukkue onnistui suorituksessaan hyvin saaden pisteet 15.500 sekä sijoituksen 6/12. 

 

 

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet