Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Kultaa ja pronssia Freyat-joukkueille Mäntsälän Mustan Kissan Cupissa

Emelie

Kuluneena viikonloppuna kilpailtiin joukkuevoimistelun Mustan Kissan Cupissa Mäntsälässä. HJM-tiimin (Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta, Järvenpään Voimistelijat, Mäntsälän Voimistelijat) joukkueilla viikonloppu sujui hyvin!

Freyat Future Stars voitti 12-14v. SM-sarjan huippupistein 17.167 ja joukkue oli todella tyytyväinen suoritukseen. Joukkue aloitti kisakauden jo helmikuun alussa Tartossa, missä Freyat Future Stars saavutti finaalipaikan Miss Valentine Cupissa. Joukkue lähtee luottavaisin kauden seuraaviin kilpailuihin Vantaalla.

12-14 vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Aspire sai pronssia saavuttaen kat.3. Joukkueen kapteeni Eveliina Laine kertoo, että suoritukseen oltiin tyytyväisä ja saatu pronssimitali tuo lisäintoa tulevaan kauteen. Valmentaja Riikka Hormu toteaa, että lauantain suoritus oli hyvää ”harkkatasoa” ja mitali oli hieno saavutus joukkueelle. Tavoitteena kuitenkin nostaa treenaamisen tasoa ja parantaa tulosta kauden edetessä.

10-12 vuotiaiden sarjassa Hyvolin Emelie avasi kisakautensa Mäntsälässä. Emelie teki vahvan kisasuorituksen saavuttaen upeasti kategorian 2, sijoitus 5/27, pisteet 16.133. Valmentaja Marianne Korjuksen mukaan "Suoritus oli hyvä, pientä epävarmuutta näkyi, mutta tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa kilpailua". Seuraavan kerran joukkue kisaakin jo tulevana viikonloppuna Vantaa Cup:ssa. Emeliessä voimistelee seitsemän taitavaa sekä innokasta tyttöä Moona Raikamo, Noomi Paljakka, Armi Oikarinen, Henna Heikkinen, Lumia Paatelma, Eedi Imppola ja Ellen Rönkä. Harjoituksia joukkueella on 4 krt/vko. Joukkuetta valmentaa: Marianne Korjus, Lotta Heinonen ja Emilia Rantsi.

Freyat kilpa jr. teki Mäntsälässä 14-16v sarjassa nappisuorituksen, johon joukkue ja valmentaja Johanna Tuovinen olivat tyytyväisiä. Pisteet jäivät kuitenkin odotettua alhaisimmiksi, mikä lähinnä sisuunnutti joukkueen. Viikonlopun sijoitus oli 5. 16-20 vuotiaiden kilpasarjassa Freyat kilpan hermoilu näkyi. "Kisassa jännitys vei voiton ja kokonaisuus jäi aika pieneksi ja epätarkaksi siihen nähden mihin tytöt jo treeneissä pystyvät", totesi joukkuetta valmentava Johanna Tuovinen”. "Vaikka sijoitus ja pisteet jäivätkin paljon tavoitteestamme, kisa motivoi meitä treenaamaan kovemmin, jotta voimme näyttää seuraavissa kisoissa parhaamme", sanoo kapteeni Ida Mäntynen. Freyat kilpa sijoittui 8:ksi. Samassa 16-20 vuotiaiden kilpasarjassa kisakauden aloitti myös Hyvolin Valencia. Valencian ssijoittui 10:ksi pistein 13.967.

Yli 16 vuotiaiden harrastesarjassa aloitti uutena joukkueena Hyvolin Kuura. Osalla tytöistä on lyhyempi tauko voimistelussa, osalla pidempi, mutta suoritus onnistui hyvin ja joukkue sijoittui neljänneksi. 

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet