Uudenmaan TE-toimisto

Yrittäjä, onko rekrytointi haaste? Tervetuloa TE-toimiston Kyllä löytyy –brunssille Helsinkiin!

Jotta yritys kasvaisi, tarvitaan lisää tekeviä käsiä. Uusien työntekijöiden etsiminen voi kuitenkin olla haasteellista. Tule keskustelemaan Uudenmaan TE-toimiston monipuolisista palveluista yrityksille ja verkostoitumaan Helsingin Kyllä löytyy! -tilaisuuteen. Tilaisuudessa saat tietoa muun muassa rekrytoinnista, palkkatuesta, työllistämispalkkiosta, yrityksen kehittämispalveluista ja yrityksille suunnatuista koulutuspalveluista.

Helsingin tilaisuus järjestetään brunssina perjantaina 29.3. klo 9.30-12 Sokos Hotel Vaakunan ravintola Kaarressa 10. krs. Ilmoittaudu mukaan pe 22.3. mennessä: Kyllä löytyy -kick off Helsinki.

 

Uudenmaan TE-toimisto

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-palvelut

Twitter: Uudenmaan TEpalvelut  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet