Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Vuosikokous

Riihimäen Suomi-Unkari Seura pitää sääntömääräisen vuosikokouksen Matkailukeskus Lempivaaran ravintolassa (Karhintie 196, Riihimäki) torstaina 28.3.2019 klo 18.30. Kaikki yhdistyksemme jäsenet ovat tervetulleita paikalle kuulemaan ja keskustelemaan yhdistyksen asioista. Kokouksessa voi myös halutessaan ilmoittautua osallistumaan aktiivisesti yhdistyksen toimintaan. Yhdistys tarjoaa osanottajille kahvit ja pientä purtavaa.

Jos joku jäsenistä tarvitsee kyydin kokouspaikalle, hän voi ottaa yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Olli Setälään sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: 050 532 8767.

Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Yhdistyksen tarkoituksena on koota Riihimäen alueen Unkarin-ystävät ja eri kansalaispiirit Suomi-Unkari Seuran yhteyteen toimimaan Suomen ja Unkarin kulttuurisuhteiden kehittämiseksi, Unkarin historian ja yhteiskunnallisen, taloudellisen ja sivistyksellisen elämän tuntemuksen levittämiseksi ja syventämiseksi. Tavoitteena on myös Suomen ja Unkarin sekä Riihimäen ja ystävyyskaupunki Szolnokin ystävyyssuhteiden lujittaminen ja yhteistoiminnan lisääminen. Yhteystiedot: Puheenjohtaja Vilho Ylönen puh. 040 330 6265 sähköposti: vilho.ylonen(a)loppi.fi Sihteeri Olli Setälä puh. 050 532 8767 olli.setala (at) gmail.com Keskusseuran nettisivut: www.suomiunkari.fi

Uusimmat mielipiteet