Uudenmaan TE-toimisto

Kesäduuni tai vakityö haussa? Tule Lohjan Kesärekryyn!

Lohjan Kesärekry kiinnostaa työnhakijoita. Kuva viime vuoden rekrystä.

Aino Hela

Kesätyönhaku on nyt vilkkaimmillaan ja moni nuori etsii töitä. Mutta miten tehdä hyvä vaikutus pelkästään työhakemuksen avulla? Tähän pulmaan tarjotaan ratkaisua Lohjan Kesärekryssä, jossa nuoret pääsevät tapaamaan työnantajia kasvokkain. Lohjan Kesärekry järjestetään 16.1.2019 klo 13-15 Toimintakeskus Harjulassa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki työnhakijat, sillä kesäduunin lisäksi tarjolla on vakituisia pestejä.

 

Tänä vuonna tapahtumaan ovat ilmoittautuneet seuraavat näytteilleasettajat: HUS, Betesda-säätiö, Kajon, Luksia, Opteam, DS Smith Packaging, RentCon, Taksi Solutions, Spectra Yhtiöt, Adecco, Niemi-palvelut, VMP Varamiespalvelu, Novago, Sappi / Kirkniemi, Lohjan kaupunki / Lohja Rekry, Suoramarkkinointi Mega, Ohjaamo Lohja, Pasastar Lohja sekä Staffpoint.

 

”Kesätyönhaku on nyt kuumimmillaan vuoden vaihteessa, ja Lohjan Kesärekry tarjoaa nuorille ohittamattoman tilaisuuden tavata potentiaalisia työnantajia kasvokkain. Tapaamisen ansiosta nuori jää paremmin mieleen kuin vain hakemuksen lähettämällä”, toteaa Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluiden asiantuntija Kim Krogerus.

 

Kesärekryyn osallistuvan kannattaa ennen tapahtumaa etsiä tietoa itseään kiinnostavista näytteilleasettajista.

 

”Kannattaa miettiä, miten voisit tuoda osaamistasi työnantajille parhaiten esille. Varaa mukaasi noin 20 kappaletta ansioluetteloasi. Jos ansioluetteloa ei vielä ole, katso vinkkimme blogistamme ansioluettelon tekoon tai käy Lohjan Ohjaamossa, joka löytyy myös Kullervonkadulta, pyytämässä neuvoja sen tekoon”, Krogerus antaa tärppejä tapahtumaan osallistuville nuorille.

 

”Olemme huomanneet, että tapahtumalle on tilausta. Olemme saaneet Lohjan Kesärekrystä hyvää palautetta niin näytteilleasettajilta kuin työnhakijoilta”.

 

”Tervetuloa tapahtumaan, hyvällä asenteella ja potentiaalista työnantajaa huomioon ottavalla käytöksellä pääsee jo pitkälle”, Krogerus toteaa.

 

Tapahtuman järjestää Uudenmaan TE-toimisto. Lohjan Kesärekry keskiviikkona 16.1.2019 kello 13.00–15.00 Toimintakeskus Harjulassa osoitteessa Kullervonkatu 7, 08100 Lohja.

 

Uudenmaan TE-toimisto

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-palvelut

Twitter: Uudenmaan TEpalvelut  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet