Willan Nuorisoteatteri

Pako päiväkodista -näytelmä

Pako päiväkodista on perheen pienimmille suunnattu iloinen ja vauhdikas esitys, josta myös aikuiset voivat oppia jotain tärkeää. Näytelmän päähenkilönä seikkailee 4-vuotias Toivo. Toivo ei voi ymmärtää, miksi asiat ovat aikuisille aina niin miljoonaääretön kertaisia. Niinpä hän päättää leikin avulla ottaa ohjat omiin käsiinsä ja näyttää miten kaikki hoituu niin, että samalla on vielä hauskaakin. Se ei kuitenkaan ole ihan helppoa, onneksi Toivon paras ystävä Hilla on mukana auttamassa.

Miksi keisaripingviini osoittaa mieltä ja mitä tekee vanhainkodista karannut stadilainen mummo? Kenellä pirisee ja piippaa koko ajan? Kuka on suuri Pää ja minkä takia päiväkotitäti muuttuu sirkuspelleksi? Näytelmä pitää katsojan mielenkiinnon yllä ja hymyn kaikenikäisten huulilla koko puolituntisen ajan.

Esitykset Studio Donnerissa Villatehtaalla Hyvinkäällä.
- 15.12. klo 13:30 ja 15:00
- 16.12. klo 11:30 ja 13:00

Liput 5€
Lippuvaraukset ja tiedustelut:
- 044 231 6694
- [email protected]

Lippuja saataavilla ovelta alkaen 1h ennen esityksen alkua. Kesto n.40 min. Sopii perheen pienimmille.

Ohjaus: Vilma Pitkänen

Willan Nuorisoteatteri

Aikaisempia kirjoituksia

Willan Nuorisoteatteri

Willan nuorisoteatteriyhdistys ry on hyvinkääläinen vuonna 1999 toimintansa aloittanut Hyvinkään kaupungin tukema nuorisoteatteri, joka pyörii vapaaehtoisvoimin. Perusharjoituksemme ovat perjantaisin Willatehtaan tiloissa. Toiminnasta kiinnostuneet voivat olla meihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse numeroon 0442316694.

Uusimmat mielipiteet