Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Hyvinkään joukkuevoimistelijoilla vilkas sekä menestyksekäs viikonloppu

Melina

Viikonloppuna joukkuvoimistelun Kaupunki Cup kisattiin Vantaalla. Mukana oli suuri määrä sekä Hyvolin että HJM-tiimin joukkueita ja matolla nähtiin konkareiden lisäksi myös ensikertalainen, kun Hyvolin Melina-joukkue oli ensimmäistä kertaa oikeissa kilpailuissa!

8-10 -vuotiaiden sarjassa kisaava Emila onnistui ohjelmassaan saavuttaen kategorian 6. Samassa sarjassa ensimmäisissä kilpailuissaan kisannut Melina saavutti hienosti kategorian 5. Melinassa voimistelevat Anni Asmundela, Pinja Hirvonen, Unna Lasala, Eeva Montonen, Peppi Partanen, Tuuli Mörönen ja Matleena Murtoniemi. Joukkuetta valmentavat Emilia Rantsi, Anni Koskelainen, Vilma Borisov ja Ronja Ruokola. Valmentajien mukaan "Melinan ohjelma meni todella hyvin! Naru pysyy tytöillä hyvin käsissä ja matolla nähtiin upeita, innostuneita ja motivoituneita tyttöjä!". 

10-12 -vuotiaiden sarjassa Hyvolin molemmat joukkueet Emelia ja Adamina saavuttivat kategorian 2, Emelie pistein 16.25 ja Adamina pistein 16.20 (sijoitukset 9. ja 10.). Emelielle tämä oli ensimmäinen kilpailu 10-12 -vuotiaiden sarjassa ja tytöt olivatkin innoissaan saatuaan paremman kategorian mitä lähtivät tavoittelemaan. Valmentaja Marianne Korjuksen mukaan ”Tyttöjen suoritus meni sairaan hienosti ja nyt vain paljon sydämiä ja kannustusta ja kohti seuraavia kisoja".

12-14v SM -sarjassa Freyat Future Stars voitti vapaaohjalmalla sarjansa pisteillä 16,483. Tunnelma oli katossa ja tytöt hyppivät halaillen toistensa kaulassa, kun lopullinen järjestys varmistui.  Toki töitä on vielä tehtävä ja uusien harjoitusten kautta kohti seuraavaa kilpailua. Joukkueessa voimistelevat Hyvinkäältä Hilla Heinomo, Iines Niemi, Pihla Rautio ja Iira Valtonen sekä Järvenpäästä ja Mäntsälästä Sofia Kiukas, Viivi Lehtinen, Aliisa Rekola, Ronja Suvanto ja Hilla Talvenkorpi. Freyat Future Shine sai pisteitä 15.133, sijoittuen 5. 

12-14v kilpasarjassa Hyvolin joukkueet Adalina saavutti kategorian 4 ja Adaria kategorian 5. Samassa sarjassa kisakautensa avannut Freyat Aspire saavutti upeasti kategorian 2. pistein 15.800. 

12-14v harrastesarja Nemorosa saavutti kategorian 5. 

14-16v SM-sarjassa kilpaileva Freyat sai 16.000 pistettä ja sijoittui kolmanneksi. Suorituksessa oli vielä virheitä joita korjataan seuraaviin kisoihin ensi viikolla Jyväskylässä.

14-16v kilpasarja Hyvolin ja Järvenpään yhteistjoukkue Valencia voimisteli vahvasti ja paransi pisteitään saavuttaen sijan 7 pistein 15.5. Samassa sarjassa kisaava Freyat kilpa jr saavutti pisteet 16,300 sijoittuen 4. . Freyat kilpa jr kisasuoritus sisälsi tällä kertaa pieniä epätarkkuuksia ja joukkue jäi pronssista harmittavat 0.05 pistettä sijoittuen neljänneksi. Nyt joukkueet palaavat viikoksi harkkasalille hiomaan kuviot kuntoon ennen ensi viikonloppun kotikisoja.

14-16v harrastesarja Mimorosa sijoittui 6. pistein 11.55. 

Yli 16v kilpasarjassa kilpaileva Freyat kilpa noviisit saivat pisteet 13,267. Tunnelma ennen suoritusta oli hyvä, mutta hieman jännittynyt. Jännitys näkyi myös suorituksessa ja ohjelmassa tapahtui muutama isompi vanteenpudotus. 

 

Upeita suorituksia ja ihania kokemuksia. Seuraavana viikonloppuna kisataan kotikisoissa Hyvinkäällä. Toivottavasti Martinhallissa nähdään viikonlopuna aikan paljon kannattajia!

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet