Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Hyvolin Cheerleading -joukkue ja joukkuevoimistelujoukkueet kisasivat viikonloppuna

Cheerleading -joukkue BlackWings avasi kisakauden

Hyvolin BlackWings -joukkue kävi tämän vuoden ensimmäisissä kisoissaan Keravalla CheerMyrsky-aluekilpailussa. Kaikesta jännityksestä huolimatta esiintyminen sujui hienosti ja tytöt sijoittuivat 7. sijalle. Joukkue sai tuomaristolta palautetta hyvästä tsempistä ja sujuvista pari/ryhmästunteista. Yhtään vähennyksiä, joita cheerleadingissa annetaan virheellisistä suorituksista, ei joukkueelle tullut. Usealla tytöllä tämä oli ensimmäinen kilpailu ja siitä huolimatta hymy oli herkässä. BlackWings joukkueessa urheilee 16 reipasta tyttöä, iältään 9-12 -vuotiaita ja joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa.  

Seuraavaksi joukkueen voi nähdä esiintymässä Hyvolin joukkuevoimistelukilpailussa 17.11. Martinhallissa Hyvinkäällä sekä 18.11. kilpailemassa Super Cheer-kisoissa Vantaan Energia -areenalla.

 

Joukkuevoimistelijat kisamatolla Tampereella

Viikonloppuna järjestettiin toinen perättäinen joukkuevoimistelukilpailu Tampereella, jossa Hyvolin 8-10 -vuotiaiden sarjassa kisaava Emila -joukkue saavutti kategorian 8. 10-12 -vuotiaiden sarjassa Adamina jatkoi hyvää suorittamista saavuttaen kategorian 3 ja sijoittuen sijoille 6.-8. . 12 - 14  -vuotiaiden sarjassa Adalina saavutti kategorian 4 (sij. 5.) ja Adaria kategorian 5 (sij. 6.-7.).

HJM-seurayhteistyöjoukkueista matolla nähtiin 16-20 -vuotiaiden kilpasarjassa Freyat kilpa noviisit, joka aloitti kisakautensa. Joukkue sai vanneohjelmallaan kokonaispisteet 13,95 ja sijoittui Tampere Cupissa kuudenneksi. "Suoritus oli osittain ihan hyvä ja osittain aika epätarkka. Harmillisesti muutamia isojakin virheitä mahtui mukaan. Treenisalille riittää siis vielä puuhaa, mutta näin saatiin hyvä kisakokemus uudistuneella kokoonpanolla. Nyt treenataan ahkerasti ja viikon päästä uusi yritys Lumossa," sanovat valmentajat Johanna Tuovinen ja Heidi Kyyhkynen. Joukkueessa voimistelevat Hyvinkäältä Nea Eriksson ja Emma Lehtinen sekä lisäksi Järvenpäästä ja Mäntsälästä Julia Fredriksson, Heidi Immonen, Julianna Korjus, Laura Korpinen, Hanna Kuusela, Venla Lahelma ja Tinja Tuomi.

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet