Jokelan Eläkkeensaajat

Jokelan Eläkkeensaajat ry ; KONSERTTIIN

Su 21.10 2018 SF-Konsertti Lahden Sibeliustalolla klo.13
Lippujen hinta 45,00/jäsen sis. bussikuljetuksen, jonka aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Paikkoja rajoitetusti
Ilmoittautumiset HETI  / Veikko Syrjä puh.0400457832
Eräpäivä 25.9.2018  viite 15066   /  Käteisellä  kahvikerhoissa

Suomifilmi-konsertti 21.10.2018 

Tämänkertaisen kokonaisuuden teemana tulee olemaan vanha suomalainen elokuvamusiikki, ja sen pääorkesterina vuonna 1923 perustettu Ykspihlajan Työväen Soittajat.

Tapahtumapaikaksi on valikoitunut Lahden Sibeliustalo, joka on toistuvasti nimetty maailman parhaiden konserttisalien joukkoon (The Sydney Morning Herald, The Guardian, The Wall Street Journal). Konsertin käsikirjoittajana toimii Heikki Kahila.

Tänä vuonna 95 vuotta täyttävä Ykspihlajan Työväen Soittajat on 25 -henkinen puhallinorkesteri, joka on pitkän historiansa aikana ehtinyt reissata maailmaa ristiin rastiin. Heidän seurakseen lavalle nousevat niin ikään Ykspihlajasta ponnistava solisti Sami Heinonen, pitkän linjan iskelmälaulaja Pirkko Mannola, tangokuningatar Heidi Pakarinen sekä aina yhtä energinen Dimitri Keiski. Konsertin juontaa kulttuurialan puuhamies Markku ”Mape” Veijalainen.

Jokelan Eläkkeensaajat

Aikaisempia kirjoituksia

Jokelan Eläkkeensaajat

Jokelan Eläkkeensaajat on perustettu v.1971 ja se on yksi yli 350:stä EKL:njäsenyhdistyksestä sekä yksi EKL:n Uudenmaan piirissä toimivista yhdistyksistä. Jäseniä yhdistyksessä on noin 190.

 

Lisätietoja toiminnasta

Facebook-sivusto https://www.facebook.com/JokelanElakkeensaajat/

Kotisivusto https://jokelanelakkeensaajat.elakkeensaajat.fi

Uusimmat mielipiteet