Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Riihisoppa Lempivaarassa lauantaina 11.8.2018

Riihimäen Suomi-Unkari Seura ja Apenta klubi Finland järjestävät jokavuotisen sopankeittotapahtuman Matkailukeskus Lempivaarassa (Karhintie 196, Riihimäki) lauantaina 11.8.

Kyseessä on leikkimielinen kilpailu, jossa yksityisten ja erilaisten yhteisöjen muodostamat joukkueet kilpailevat sopankeittotaidoillaan. Yleisö voi maistella keittoja ja äänestää suosikkiaan. Sopankeitto alkaa kello 10.00 ja maistiaisten jako alkaa klo 12.00. Paikalla on myös karaokea ja muuta musiikkia.

Soppamestaruudesta kisataan nyt jo kuudetta kertaa. Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy ja maistiaiset ovat ilmaisia. Tervetuloa!

Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Yhdistyksen tarkoituksena on koota Riihimäen alueen Unkarin-ystävät ja eri kansalaispiirit Suomi-Unkari Seuran yhteyteen toimimaan Suomen ja Unkarin kulttuurisuhteiden kehittämiseksi, Unkarin historian ja yhteiskunnallisen, taloudellisen ja sivistyksellisen elämän tuntemuksen levittämiseksi ja syventämiseksi. Tavoitteena on myös Suomen ja Unkarin sekä Riihimäen ja ystävyyskaupunki Szolnokin ystävyyssuhteiden lujittaminen ja yhteistoiminnan lisääminen. Yhteystiedot: Puheenjohtaja Vilho Ylönen puh. 040 330 6265 sähköposti: vilho.ylonen(a)loppi.fi Sihteeri Olli Setälä puh. 050 532 8767 olli.setala (at) gmail.com Keskusseuran nettisivut: www.suomiunkari.fi

Uusimmat mielipiteet