Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Joukkuvoimistelun kisakausi jatkui menestyksekkäästi ­kahdella pronssilla

Freyat Future Shine, 12-14 SM-sarja

Joukkuevoimistelun kilpailukausi jatkui viikonloppuna menestyksekkäästi HJM-seurayhteistyöjoukkueiden kannalta.  Ensin Freyat kilpa senior-joukkue voimisteli pronssille Vaajakosken kaupunkicupissa lauantaina ja Freyat-joukkue saavutti jaetun pronssin Espoon Ovo cupissa sunnuntaina. Freyat kilpa senior-joukkue kilpailee 16-20 –vuotiaiden kilpasarjassa ja pronssi heltisi pisteillä 16,350 . Freyat puolestaan kilpailee 14-16-vuotiaiden SM-sarjassa, ja jaettu kolmas sija irtosi pistesaaliilla 15,967. Freyat lähti kilpailuun tekemään ehjää suoritusta ja onnistui parantamaan sitä huomattavasti edellisestä kilpailusta. Valmentaja Marianne Korjus oli tyytyväinen joukkueen ohjelmaan, joskin vielä on hiottavaa tehtävänä.

Lauantaina Vaajakoskella kilpaili myös Freyat kilpa noviisit-joukkue, joka sijoittui 10-16-vuotiaiden kilpasarjassa kuudenneksi saavuttaen pistemäärän 15,450. 

 

14-16-vuotiaiden kilpasarjassa Freyat kilpa junior-joukkue sijoittui tiukassa kisassa neljänneksi pistemäärällä 15,733. Myös Hyvolin ja Järvenpään voimisteljoiden yhteisjoukkue Valencia aloitti uudistuneella kokoonpanolla todella vahvasti 14-16-vuotiaiden kilapsarjassa. Suoritus oli hyvä sekä ilmaisullinen ja toi Valencialle sijan kuusi pistein 15.550! Joukkue ja valmentajat olivat erittäin tyytyväisiä avauskisaan, josta on hyvä lähteä seuraavaan kisaan 8.4. Vantaalla.

 

Nuorin Freyat-joukkue Freyat Future Shine aloitti kisakauden uudessa sarjassaan, 12-14 vuotiaiden SM-sarjassa. Kilpailu oli todella kovatasoinen. Joukkue oli sijalla 18. pisteiden ollessa 15,333. Valmentaja Marianne Korjuksen mukaan tästä on hyvä aloittaa kisakausi uudessa sarjassa; "suoritukseen mahtui vielä virheitä, mutta varsinkin suorituspisteet olivat hyvät. Nyt tehdään tarvittavia muutoksia ohjelmaan, jotta pisteet saadaan vielä korkeammiksi ensi viikonlopun Tanskan kisassa." Freyat Future Shinessa voimistelevat Salma Giannini, Janna Jäntti, Anna Karjalainen, Kerttu Karjalainen, Amanda Kiukas, Lotta Kyllönen, Mona Lempinen, Inka Länkinen, Inka Matikainen ja Hilla Talvenkorpi.

 
SM-sarjojen Freyat, Freyat Future Stars ja Freyat Future Shine osallistuvat pääsiäisenä Tanskassa järjestettävään Easter Cupiin.
Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet