Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Jäsenmatka Unkariin

Riihimäen Suomi-Unkari Seura järjestää jäsenilleen matkan Budapestiin ja Szolnokiin 5.-9.9.2018.

Alustava ohjelma:
Ke 5.9. Lento Budapestiin
To 6.9. Budapestin viinijuhlat
Pe 7.9. Siirtyminen Szolnokiin
La 8.9. Szolnokin gulassifestivaalit
Su 9.9. Paluu Suomeen

Ohjelma täydentyy ja tarkentuu kevään aikana.

Matka- ja hotellikustannukset tulevat olemaan 400-500 €/henkilö. Majoitukset ovat kahden hengen huoneissa.

Jos olet yhdistyksemme jäsen ja kiinnostunut matkasta, tervetuloa matkailukeskus Lempivaaran ravintolaan (Karhintie 196, Riihimäki) keskiviikkona 25.4. klo 18.30. Pidämme silloin kaikille jäsenille avoimen hallituksen kokouksen, jossa sovimme matkajärjestelyistä.

Mikäli et pääse kokoukseen, mutta olet kiinnostunut lähtemään matkalle, ilmoittaudu yhdistyksen sihteerille Olli Setälälle: [email protected], puh. 050 532 8767 viimeistään tiistaina 24.4. Otamme yhteyttä kokouksen jälkeen. Ilmoittautuminen ei sido vielä mihinkään.
Jos tarvitset kyydin kokoukseen, ilmoita siitäkin Olli Setälälle.

Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Yhdistyksen tarkoituksena on koota Riihimäen alueen Unkarin-ystävät ja eri kansalaispiirit Suomi-Unkari Seuran yhteyteen toimimaan Suomen ja Unkarin kulttuurisuhteiden kehittämiseksi, Unkarin historian ja yhteiskunnallisen, taloudellisen ja sivistyksellisen elämän tuntemuksen levittämiseksi ja syventämiseksi. Tavoitteena on myös Suomen ja Unkarin sekä Riihimäen ja ystävyyskaupunki Szolnokin ystävyyssuhteiden lujittaminen ja yhteistoiminnan lisääminen. Yhteystiedot: Puheenjohtaja Vilho Ylönen puh. 040 330 6265 sähköposti: vilho.ylonen(a)loppi.fi Sihteeri Olli Setälä puh. 050 532 8767 olli.setala (at) gmail.com Keskusseuran nettisivut: www.suomiunkari.fi

Uusimmat mielipiteet