Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Riihimäen Suomi-Unkari Seuran vuosikokous 14.3.2018

Riihimäen Suomi-Unkari Seuran vuosikokous pidetään Ravintola Hyrillassa, Sakonkatu 1, Riihimäki, keskiviikkona 14.3.2018 klo 18.30. Kokousaiheina ovat muun muassa sääntömääräiset asiat ja syyskuussa todennäköisesti järjestettävä Unkarin-matka.

Tervetulleita ovat kaikki yhdistyksen jäsenet. Ilmoittautumiset 11.3. mennessä yhdistyksen sihteerille Olli Setälälle sähköpostilla: [email protected] tai puhelimitse: 050 532 8767. Yhdistys tarjoaa osanottajille pientä purtavaa.

Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Riihimäen Suomi-Unkari Seura

Yhdistyksen tarkoituksena on koota Riihimäen alueen Unkarin-ystävät ja eri kansalaispiirit Suomi-Unkari Seuran yhteyteen toimimaan Suomen ja Unkarin kulttuurisuhteiden kehittämiseksi, Unkarin historian ja yhteiskunnallisen, taloudellisen ja sivistyksellisen elämän tuntemuksen levittämiseksi ja syventämiseksi. Tavoitteena on myös Suomen ja Unkarin sekä Riihimäen ja ystävyyskaupunki Szolnokin ystävyyssuhteiden lujittaminen ja yhteistoiminnan lisääminen. Yhteystiedot: Puheenjohtaja Vilho Ylönen puh. 040 330 6265 sähköposti: vilho.ylonen(a)loppi.fi Sihteeri Olli Setälä puh. 050 532 8767 olli.setala (at) gmail.com Keskusseuran nettisivut: www.suomiunkari.fi

Uusimmat mielipiteet