Uudenmaan TE-toimisto

Itäisen Uudenmaan suurin rekrytointitapahtuma DuuniTehdas tähtää koko Uudenmaan suurimmaksi

Tapahtumassa ne työnantajat, jotka tarjoavat töitä myös alaikäisille merkitään ilmapalloin.

Duunitehdas Porvoon Taidetehtaalla 6. helmikuuta.

DuuniTehdas valtaa Porvoon Taidetehtaan tiistaina 6.2.2018 klo 10-15.30. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimisto, Posintra Oy ja Porvoon kaupunki. Tapahtumalle on avattu uudet verkkosivut osoitteessa www.duunitehdas.fi.

DuuniTehtaassa vierailee yleensä yli 4000 kävijää ja noin 50 työnantajaa. Edellisellä kerralla tapahtumassa oli mukana myös 15 oppilaitosta. Tänä vuonna DuuniTehtaan tavoitteena on olla koko Uudenmaan suurimpia rekrytointitapahtumia.

Näytteilleasettajat ovat olleet tapahtumaan yleisesti tyytyväisiä antaen sille keskiarvon 4 asteikolla 1-5.  Lähes jokainen osallistunut työnantaja löysi edellisen vuoden messuilta potentiaalisia työntekijöitä. Tapahtumassa ne työnantajat, jotka tarjoavat töitä myös alaikäisille merkitään ilmapalloin. Tällä hetkellä avoimia työpaikkoja tapahtumassa on noin 1200. Avoimien tehtävien odotetaan vielä kasvavan ennen tapahtumaa, kun siihen ilmoittautuu lisää yrityksiä. Paitsi uusia työntekijöitä, tarjoaa tapahtuma ilmoittautuneille yrityksille myös mahdollisuuden verkostoitua.

Tapahtuma on messuvieraille ilmainen, mutta näytteilleasettajilta peritään pieni osallistumismaksu. Yritysten ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt käynnissä osoitteessa http://bit.ly/2BHJHiC.

Oppilaitokset voivat ilmoittautua mukaan osoitteessa http://bit.ly/2AUx6fK.

Työnhakijat voivat täyttää tapahtumassa työhakemuksia ja saada CV:n laatimiseen apua rekrytoinnin ammattilaisilta. Paikalta saa myös hyviä vinkkejä kevään yhteishakuun ja paikalla onkin oppilaitoksia niin toiselta kuin korkea-asteeltakin.

DuuniTehdas 6.2.2018 klo 10.00 – 15:30 Porvoon taidetehdas Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo.

 

Teksti: Aino Hela

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-palvelut

Twitter: Uudenmaan TEpalvelut  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet