Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Hyvolin BlackWings Cheerleading Super Cheer kilpailuissa

Super Cheer 2017 kilpailut järjestettiin 18.-19.11. Vantaalla.

Sunnuntaina 19.11. maton valtasivat Hyvolin BlackWings, joka onnistui suorituksessaan lähes täydellisesti! Joukkue sijoittui kilpailuissa sijalle 13/25 ja suoritus oli siisti ja tytöt nauttivat matolla jokaisesta sekunnista. Joukkue sekä valmentajat ovat todella tyytyväisiä kisapäivään.

BlackWings kilpailee Cheer keskitaso, minit -sarjassa. BlackWings joukkueessa on 11 iloista 2006-2008 syntynyttä Cheerleaderia kun useimmissa Cheerleading joukkueissa on jopa 25 tyttöä ja kilpailuissa pisteitä joukkueet saa mm. siitä kuinka monta nostoa on tehdään samaan aikaan. Eli joukkueet joissa on paljon tyttöjä pystyivät tekemään jopa kuusi nostoa samaan aikaan ja BlackWingsit vain kaksi, mutta kun kaikki onnistui niinkuin pitääkin niin joukkue palkittiin hyvillä pisteillä ja sijoituksella. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikkossa - kiinnostuitiko? Ole yhteydessä toimistoomme!

Super Cheer oli tällä kaudella joukkueen päätapahtuma, mutta BlackWingsit on mahdollista nähdä vielä Hyvolin joulunäytöksessä 12.12.2017! 

 

* * * * * * *

Cheerleading on mukaansatempaava joukkuelaji, joka sopii jokaiselle.  Cheerleading liiton -sivulta löydät tietoa lajin harrastamisen aloittamisesta. Kilpailutoimintaan osallistuva harrastaja tarvitsee kilpailutoiminnan kattavan lisenssin.

Super Cheer

SuperCheer_LOGO_2015Super Cheer Competition on edistyneet -tason vuoden päätapahtuma. Edistyneet -sarjataso on taitotaso, joka vaatimuksiltaan ja kilpailu-säännöiltään sijoittuu aloittelija- ja SM-tasojen väliin. Edistyneiden sarjat sopivat monenlaisille joukkueille: Edistyneiden sarjoissa voivat kilpailla niin aloittelija-tasolta taitojensa puolesta jo edenneet ryhmät, SM-tasolle tähtäävät joukkueet sekä harrastejoukkueet, jotka kilpailevat harvakseltaan.

 

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet