Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Voimistelijoilla vilkas viikonloppu: Vantaan Kaupunki cup 11.11. ja HJM stara 12.11.

Melina

Hyvolin voimistelijat osallistuivat lauantaina Vantaan Kaupunki Cupiin ja sunnuntaina HJM Staraan ja 8-10 vuotiaiden välinekilpailuun. Viikonlopun aikana taitojaan näytti peräti 11 Hyvolin joukkuetta ja 4 HJM Freyat joukkuetta. 

 

Joukkuvoimistelun nuorimmat valmennusryhmä Melina avasi kautensa HJM Starassa. Melina-joukkueessa voimistelee 17 vuonna 09-11 syntynyttä voimistelijaa. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa ja osallistuu stara-tapahtumiin. Mäntsälässä olikin vilskettä ja vipinää mutta tytöt esiintyivät hymyilevinä ja muistivat hienosti ohjelman. Ohjelma sai kehuja siitä, että vastasi voimistelijoiden taitotasoa ja meni hyvin ison joukkueen ollessa matolla. Melina voimistelijat: Senni Ahnrberg, Sofia Asikainen, Anni Asmundela, Eve Burkin, Pinja Hirvonen, Emilia Karjalainen, Lumi Jalassola, Matleena Murtoniemi, Essi Mäkelä, Tuuli Mörönen, Peppi Partanen, Salla Raunemo, Ella Taupila, Jasmin Toropainen, Linnea Valkearanta, Eeva Montonen, Vilma Hyvärinen sekä valmentajatEmilia Rantsi, Viivi Borisov, Anni Koskelainen. Joukkueeseen otetaan lisää voimistelusta innostuneita tyttöjä - otathan yhteyttä valmentajiin!

HJM Staraan osallistuivat myös valmennusryhmä Emila (08-09 syntyneet) sekä joukkuevoimistelun harrasteryhmät Adarosa (07-09 syntyneet), Vivarosa (05-06 syntyneet) sekä Nemorosa (05-06 syntyneet) .

HJM Staran yhteydessä järjestettyyn 8-10 vuotiaiden välinekilpailuun osallistui Hyvolin Emelie saavuttaen tänä viikonloppuna kategorian 4. Jokainen esitys tuo tytöille lisää kokemusta ja esiintymisvarmuutta ja tästä joukkueen onkin hyvä jatkaa kohti seuraavia kisoja ensi viikonloppuna Tampereella! 

Lauantaina Vantaan Kaupunki Cupissa kilpailivat tutut Hyvolin joukkueet. 10-12 vuotiaiden välinekilpailuissa Adamina saavutti kategorian 5 ja Adaria kategorian 6. 12-14 vuotiaiden kilpasarjassa Adalina kilpaili vain viidellä tytöllä loukkaantumisien ja sairaspoissaolon vuoksi mutta onnistui hienosti kasaamaan ohjelman ja saavutti upeasti kategorian 4! Samassa sarjassa Freyat Aspire voitti kilpailun varmalla ja vahvalla suorituksella. 12-14 vuotiaiden harrastesarjassa Hyvolin Mimorosa saavutti kategorian 7. 

12-14 vuotiaiden SM sarjassa seurayhteistyöjoukkue Freyat sai tänä viikonloppuna hopeamitalit kaulaansa. 

14-16 vuotiaiden kilpasarjassa Hyvolin Firelia oli saanut rivinsä kuntoon sairastelujen jäljiltä ja se näkyikin varmempana ja puhtaampana suorittamisena. Sijoituksena Firelialla oli sija 11. Samassa sarjassa seurayhteistyöjoukkue Freyat kilpa jr sijoittui neljänneksi. 16-20 kilpasarjassa Freyat kilpa sijoittui sijalle 3 saaden pronssia.

Onnittelut kaikille joukkueille hienoista saavutuksista! Ensi viikonloppuna kisataan sekä Espoossa että Tampereella - tsemppiä kaikille joukkueille suorituksiin! 

 

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet