Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Joukkuevoimistelun Tapiola Cup, Espoo 4.-5.11.2017

Emelie

Hyvolin Emelie-joukkue kilpaili tällä kaudella ensimmäistä kertaa 8-10 v. vuotiaiden sarjassa. Tytöt saavuttivat ensimmäisissä kisoissaan upealla naruohjelmallaan hienosti 3 kategorian ja saivat vielä kunniamaininnan. Maininnan mukaan ohjelma oli rakennettu joukkueelle sopivaksi ja valitut taito-osat sopivat hyvin voimistelijoiden taitotasolle. Emeliessä voimistelee kahdeksan innokasta sekä taitavaa tyttöä (Henna Heikkinen, Milla Partanen, Noomi Paljakka, Lumia Paatelma, Armi Oikarinen, Peppi Tapola, Eedi Imppola ja Inka Länkinen). Harjoituksia joukkueella on 4 krt/vko. 

Viikonloppuna kisakautensa aloitti myös 12-14 vuotiaiden harrastesarjassa kisaava Mimorosa -joukkue, joka saavutti pallo-ohjelmallaan kategorian 7.

10-12 vuotiaiden sarjassa kilpaillaan syyskaudella pääsääntöisesti välineillä. Näin myös Hyvolin joukkueet Adamina ja Adaria, jotka suoriutuivat viikonlopun kilpailuissa pallo-ohjelmistaan hyvin Adaminan saavuttaessa kategorian 5 ja Adarian kategorian 7. 10-12 vuotiaiden sarjassa on lisäksi Voimisteluliiton pilottina oma sarja, jossa joukkue voimistelee valmisohjelman. Valmisohjelma on tarkoitettu SM-sarjaan tähtääville joukkueille. Kilpailuohjelma on suunniteltu kansainvälinen vaatimustaso huomioiden ja tarkoituksena on ohjata kansainväliselle tasolle tähtääviä joukkueita harjoittelemaan vaativampia ja monipuolisempia vaikeusosia. Sarjan voitti edellisen kilpailun tapaan  HJM-tiimin Freyat Future Stars ja Freyat Future Shine sijoittui kuudenneksi.Freyat Future Stars ja Shine joukkueissa voimistelee useita Hyvolin kasvatteja: Hilla Heinomo, Janna Jäntti, Iines Niemi, Pihla Rautio, Iira Valtonen sekä Salma Giannini, Anna Karjalainen, Kerttu Karjalainen ja Inka Matikainen.

12-14v. SM-sarjassa Freyat voitti kultaa vanneohjelmallaan pistein 17.20, kuten myös Freyat Aspire 12-14v. kilpasarjassa pistein 16.95. Samassa 12-14 vuotiaiden kilpasarjassa taitojaan näytti Tapiolassa myös Hyvolin Adalina, joka kisajännityksestä huolimatta suoriutui pallo-ohjelmastaan mallikkaasti saavuttaen kategorian 5. 

14-16v.sarjassa Freyat kilpa jr. sijoittui pallo-ohjelmallaan viidenneksi ja 16-20v. sarjassa Freyat kilpa saavutti hopeasijan.

Tyytyväisten valmentajien mukaan viikonloppuun mahtui hienoja suorituksia ja onnistumisia. Hiottavaa riittää kuitenkin kaikilla joukkueilla. Treenisaleilla hikoillaan taas ennen seuraavia kisoja, jotka ovat osalla joukkueista jo tulevana viikonloppuna Vantaalla. HJM-tiimi järjestää 12.11.2017 joukkuevoimistelun Stara-tapahtuman ja 8-10 vuotiaiden kilpailut Mäntsälän Monitoimitalossa. 

 

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet