Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Joukkuvoimistelijat esittelivät syyskauden kisaohjelmansa

Martinhallissa järjestetyssä joukkuevoimistelun HJM-kisakatselmuksessa torstaina 26.10. nähtiin 32 upeaa esitystä kun Hyvinkään voimistelu ja liikunta Hyvolin, Järvenpään voimistelijoiden ja Mäntsälän voimistelijoiden kilpailevat joukkueet esittivät syyskauden kilpailuohjelmansa. Syysohjelma on pääsääntöisesti välineohjelma, joten notkeiden voimistelijoiden sekä kimalatavien asujen lisäksi matolla nähtiin palloja, naruja sekä vanteita. Hyvolin joukkueista mukana oli (sekä kuvissa järjestyksessä) Melina (stara), Emila (stara), Emelie (8-10), Adamina (10-12), Adaria (10-12), Adalina (12-14 kilpa) sekä Firelia (14-16 kilpa). Lisäksi useita Hyvolin tyttöjä voimistelee seurayhteistyöjoukkue Freyoissa mm. viime kaudella Hyvolissa voimistelleet Helean tytöt ovat nyt Freyat Future -joukkueissa mukana (kuvissa Freyat Aspire, Freyat Future ja Freyat).  

Tulevana viikonloppuna alkaa kisakausia Turun Cailap Cupissa! Lauantaina matolle astelee Hyvolin Adamina, Adaria sekä Adalina. Sunnuntaina vuorossa on Firelia.

 

Tsemppiä joukkueille kisoihin - loistakaa!

Joukkuevoimistelu on taitolaji, joka on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta. Joukkuevoimistelu koostuu monipuolisista vartalon liikkeistä, tasapainoliikkeistä, hypyistä ja muista liikkeistä kuten käsi- ja jalkaliikkeistä sekä hyppelyistä. Joukkuevoimistelun kilpailuohjelma on liikkeiden ja musiikin muodostama taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus. Joukkuevoimistelussa liikkeet suoritetaan jatkuvina, virtaavina sarjoina, joissa tulee esille liikesujuvuus ja esteettisyys. Laji vaatii voimistelijoilta kokonaisliikunnallisten lajitaitojen lisäksi fyysisiä ominaisuuksia, hyvää koordinaatiota ja rytmitajua. Joukkuevoimistelulle on myös tunnusomaista ilmaisullisuus ja joukkueen suorituksen yhtenäisyys ja yhtäaikaisuus. Lajissa kilpaillaan keväällä vapaaohjelmilla ja syksyllä välineohjelmilla. Välinekilpailuissa välineet on määrätty ikäsarjoittain. 

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet