Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Hyvolin voimistelun harrasteryhmät leireilivät Martissa

Sunnuntaina 8.10. oli jännitystä ilmassa pienten voimistelijanalkujen saapuessa Martinhalliin Rosa-ryhmäläisten yhteiseen leiripäivään. Päivän aloittivat pienimmät voimistelijat, joiden yhdessä tekemiseen, leikkeihin ja peleihin keskittynyt leiri kesti yhden tunnin ja vartin sisältäen lasten suuresti odottaman evästauon. Lasten palautteesta päätellen leiri oli erittäin onnistunut ja ohjaajat onnistuivat loistavasti! Iltapäivällä Martinhallin valtasi vanhemmat rosa-ryhmäläiset. Tapahtuma oli erittäin onnistunut, sillä yli 70 voimistelijaa osallistui leiriin lähes 10 ohjaajan opastuksessa!

Joukkuevoimistelun harrastetoiminnassa (Rosa-ryhmät) harjoitellaan leikinomaisesti joukkuevoimistelua innostavassa porukassa. Tunti kehittää perusvoimistelutaitoja, liikkuvuutta ja ketteryyttä eikä aikaisempaa lajitaustaa tarvita. Harrastejoukkueet voivat osallistua harrastekilpailuihin, stara-tapahtumiin sekä esiintyvät seuran näytöksissä ja mahdollisesti muissakin tapahtumissa. Joukkuevoimistelun harrastejoukkueissa harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa osaavan ohjaajan valmennuksessa.

Harrasteryhmiin voi tulla mukaan vielä viikon 43 aikana (useissa ryhmissä on vielä hyvin tilaa!) mutta tämän jälkeen uusia harrastajia otetaan ryhmiin vasta kevätkaudella. Viikolla 43 alkaa myös sunnuntain harrasteryhmien lisäharjoitukset, jotka sopivat kaikille Hyvolin harrasteryhmäläisille, jotka haluavat harjoitella enemmän! Lisätietoja: https://www.hyvoli.fi/lasten-ja-nuorten-liikunta/joukkuevoimistelun-harr...

Tervetuloa tutustumaan ja innostumaan uudesta lajista!

P.S. Kaikki Hyvolin harrasteryhmät lomailevat syyslomalla viikolla 42 eli silloin ei ole harjoituksia.

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta

Uusimmat mielipiteet