Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimiston vuoden viides uutiskirje ilmestynyt

Tällä kertaa uutiskirjeessä kerrotaan uusista ostopalveluista, rekrykoulutuksesta ja ammatinvalinnanohjauksesta.

Aino Hela

Uutiskirje 5/2017 nyt luettavissa

Uutiskirjeen otsikot tällä kertaa:

Uudenmaan TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkosen tervehdys

Kesällä starttasi kaksi uutta ostopalvelua työnhaun tueksi

Rekrykoulutus apuna Uudenmaan alueen yritysten työvoimapulaan

Ammatinvalinnanohjauksen tarve kasvanut urapolkujen muuttuessa

Uutiskirjeessä Uudenmaan TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkonen toteaa, että parantunut taloustilanne näkyy kasvavina työpaikkoina ja mahdollisuuksina, mutta myös näihin liittyvät määräaikaishaastattelut sekä uusien asiantuntijoiden merkittävät lisäpalkkaukset ovat omalta osaltaan siivittäneet Uudenmaan TE-toimiston lupaaviin tuloksiin. Katso myös lyhyt Uudenmaan TE-toimiston videouutinen, jossa johtaja Jarmo Ukkonen puhuu työttömyyden laskusta, määräaikaishaastatteluista sekä lisääntyneistä resursseistamme.

Uudenmaan TE-toimistossa käynnistyi kesällä kaksi uutta ostopalvelua työnhakijoiden työllistymisen tueksi. Palvelut kulkevat nimillä Kahdessa kuukaudessa tuloksiin sekä Sampo. Kehittämiskoordinaattori Jani Honkanen odottaa, että loppuvuonna Sampo-palveluun osallistuu jopa 1000 Uudenmaan TE-toimiston asiakasta.

Uutiskirjeessä muistutetaan myös, että Uudenmaan TE-toimisto tarjoaa työnhakijalle useita väyliä kehittää osaamistaan ja tukee myös työnantajaa osaavan työvoiman rekrytoinnissa. Työnantaja voi ottaa rekrytointi- ja koulutustarpeestaan suoraan yhteyttä TE-toimiston yrityspalveluun.

Lisäksi uutiskirjeessä kerrotaan, kuinka muuttuneessa työelämässä ammatinvalinnanohjausta tarvitaan työuran eri vaiheissa nyt enemmän kuin koskaan.

Lue koko uutiskirje.

 

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-toimisto

Twitter: Työkkärin Molly-täti  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet