Uudenmaan TE-toimisto

Tervetuloa tutustumaan EURES Rekrytointi- ja koulutuspalveluihin Kuntamarkkinoille

EURES Rekrytointi- ja koulutuspalvelut on mukana Kuntamarkkinoilla osastolla J3

Kuntamarkkinat valtaavat taas Kuntatalon 13.-14.9.2017. EURES Rekrytointi- ja koulutuspalvelut on mukana osastolla J3. Voit piipahtaa kahville ja tiedustelemaan, miten EURES voisi auttaa vahvistamaan organisaationne osaamista.

EURES järjestää myös tietoiskun räätälöidystä kielikoulutuksesta keskiviikkona 13.9. klo 14.30-14.50  (huone A 3.24, 3. krs). Työpaikkasuomi tai -ruotsi on EURES-palveluiden tarjoama kielikoulutusmalli eri organisaatioille, joissa työskentelee vieraskielistä henkilöstöä. Kielikoulutukset räätälöidään asiakkaan tarpeiden, ammatin vaatimusten ja osallistujien kielitaidon mukaan. Tietoiskussa pääset kuulemaan Espoon kaupungin kokemuksia EURES:in kielikoulutuksesta. Tietoiskussa puhuvat Espoon kaupungin henkilöstöpäällikkö Anne Inkeroinen ja Uudenmaan TE-toimiston EURES-asiantuntija Tupu Kinnunen.

Kuntamarkkinat järjestetään nyt 24. kerran. Tapahtumaan on ilmoittautunut jo 180 näytteilleasettajaa.

Tapaamisiin Kuntamarkkinoilla!

 

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-toimisto

Twitter: Työkkärin Molly-täti  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet