Uudenmaan TE-toimisto

Syksyn uutuus: verkkoluennoilta vaivattomasti vinkkejä työnhakuun ja yrittäjyyteen

Ota työnhaku haltuun ja opi maksuttomien verkkoluentojemme kautta löytämään piilotyöpaikkoja tai tekemään erottuva CV. Tervetuloa mukaan!

Tänä syksynä työttömät ja työttömyysuhan alaiset työnhakijat voivat perehtyä työnhakuun ja yrittäjyyteen Spring Housen maksuttomien verkkoluentojen avulla. Elokuun aikana verkkoluentoja järjestetään neljä kappaletta, ja jokaiselle kerralle on oma teemansa.

Luennoilla pyritään vuorovaikutteisuuteen. Osallistujalla on mahdollisuus kysellä, kommentoida ja keskustella chatin välityksellä. Itse verkkovalmennuksen seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.

Verkkoluennot lähetetään suorana Pirkanmaalta. Aiheet koskettavat jokaista työnhakijaa paikkakunnasta riippumatta, mutta osa luennoilla kerrotuista TE-toimiston palveluista saattaa koskea vain Pirkanmaan työttömiä työnhakijoita.

"Tällaiset webinaarit ovat oiva tapa päivittää työnhakuun liittyviä tietoja mukavasti kotisohvalla istuen – osallistumiseen kun tarvitaan ainoastaan tietokone ja nettiyhteys", Spring Housen koordinaattori Martti Laakso toteaa.

"Sisällöt ovat myös aina ajan tasalla. Spring Housen tiimi muovaa säännöllisesti luentosisältöjä uusimmat rekrytoinnin tuulahdukset huomioiden."

Osallistujamäärä on rajattu, joten ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Yhteen webinaariin mahtuu 300 ensimmäistä ilmoittautujaa. Verkkoluentoja on tulossa elokuun jälkeen lisää. Kaikki tulevat luennot tullaan ilmoittamaan tapahtumakalenterissamme.

Tulevat elokuun verkkoluennot ja ilmoittautumislinkit:

10.8. kello 9–11 Ota työnhaku haltuun

17.8. kello 9–11 Yrittäjyys ammattina

24.8. kello 9–11 Löydä piilotyöpaikat

31.8. kello 9–11 Erottuva CV ja hakemus edistyneille

 

Teksti: Heli Lomu

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-toimisto

Twitter: Työkkärin Molly-täti  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet