Teatteri Päivölä

KIRSIKKATARHA HURMAA RIDASJÄRVELLÄ.

Teatteri Päivölä tykittää Tsehovia mahtavalla energialla!

Tuore tulkinta Kirsikkatarhasta  hurmaa kaiken ikäiset katsojat ja murtaa ennakkoluuloja puuduttavasta ja verkkaisesta klassikosta.

Juho Mantere on ohjannut lapsuuden kotipihalleen Ridasjärven Majamäkeen hilpeän ja vauhdikkaan version Tsehovin Kirsikkatarhasta.  Kolme ensimmäistä esitystä on saatu esittää täydelle katsomolle kauniissa säässä. Näytelmä ja työryhmä ovat saanut kiittävää ja kehuvaa katsojapalautetta runsaasti.  Myös Majamäen miljöö on saanut osansa kiitoksista.

Heinäkuun viimeiset esitykset ovat perjantaina 28.7. klo 19.00, lauantaina 29.7. klo 17.00 ja sunnuntaina 30.7. klo 17.00.  Kaikkiin esityksiin on lippuja saatavana.

Lauantain näytökseen on maksuton edestakainen bussikuljetus, joka lähtee Hyvinkään rautatieasemalta klo 16.15.  Bussikyyti varataan lippuvarauksen yhteydessä.

Esityspaikan osoite on Ridasjärven kylätie 64, Hyvinkää.  Teatterissa on KATETTU KATSOMO 200 hengelle.  Liput 20 € ja 10 ,e alle 16 v lapset.  Yli 20 hengen ryhmät ./. 10 %.

NYT KANNATTAA TULLA KESÄTEATTERIIN!

Aleksi Nurminen
Teatteri Päivölä

Aikaisempia kirjoituksia

Teatteri Päivölä

Teatteri Päivölä on vuonna 1991 perustettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on tukea harrastajateatteritoimintaa.  Toiminta on epäkaupallista, eikä sen  tarkoitus ole tuottaa voittoa. Hyvinkään kaupunki tukee yhdistystä vuosiavustuksella.

http://www.teatteripaivola.com/wb/

Uusimmat mielipiteet