Uudenmaan TE-toimisto

Työnhaku- ja uravalmennukset alkavat elokuussa

Tönhaku- ja uravalmennuksia on räätälöity muun muassa nuorille alle 30-vuotiaille, aikuisille, maahanmuuttajille ja korkeakoulutetuille työnhakijoille.

Haluatko päivittää työnhakutaitojasi tai saada potkua urasuunnitteluun? Tule parantamaan työnhakutaitojasi.

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa järjestetään useita erimittaisia työnhaku- ja uravalmennuksia eri puolella Uuttamaata syksyn aikana. Kursseja on räätälöity mm. nuorille alle 30-vuotiaille, aikuisille, maahanmuuttajille ja korkeakoulutetuille työnhakijoille. Valmennukset ovat maksuttomia.

Valmennuksissa käydään läpi tämän päivän tehokkaan ja onnistuvan työnhaun menetelmiä ja toimintaa työmarkkinoilla. Lisäksi tutustutaan oman osaamisen esilletuontiin, menestymiseen työnhaun vuorovaikutustilanteissa sekä nopean työllistymisen edistämiseen.

Kaikki syksyn työ- ja uravalmennukset löytyvät verkkosivuiltamme tapahtumakalenteristamme.

Voit hakea valmennukseen suoraan verkon kautta.

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa 

Facebook: Uudenmaan TE-toimisto 

Twitter: Työkkärin Molly-täti   ja  EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä / Marit Finne

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet