Uudenmaan TE-toimisto

Asioi verkossa kesän poikkeusaukioloaikoina

Uudenmaan TE-toimiston toimipaikoilla on kesällä poikkeusaukioloajat. Asioi joustavasti verkossa Oma asiointi -palvelussa.

Touko-kesäkuun vaihde on TE-toimistossa vuoden ruuhkaisinta aikaa.

Miksi turhaan jonottaisit ruuhkassa, kun voit asioida verkossa itsellesi sopivana ajankohtana. Jos olet uusi työnhakija, sinun on hyvä tietää, että voit käynnistää työnhaun joustavasti TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelussa. Työnhakijaksi ei tarvitse enää henkilökohtaisesti tulla paikan päälle ilmoittautumaan. Kun olet käynnistänyt työnhakusi, soitamme sinulle tarvittaessa 0295-alkuisesta numerosta. Voit rauhassa odottaa yhteydenottoamme. Jos sinulla ei ole puhelinta, saat ohjeet jatkoasiointiin postitse. Lisäksi Oma asiointi -verkkosivuillamme voit katsella ja muuttaa omia tietojasi sekä lähettää sen kautta myös yhteydenottopyynnön.

» Tutustu tästä työnhakijan tarkempiin asiointiohjeisiin

Kesällä poikkeusaukioloajat

Tarvittaessa voit asioida missä tahansa toimipaikassamme asuinpaikastasi riippumatta. Katso aukioloajat ja osoitetiedot toimipaikkojen omilta sivuilta. Uudenmaan TE-toimiston toimipaikkojen poikkeavat aukioloajat vuonna 2016 löytyvät tästä linkistä.

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

Teksti: Marit Finne

www.te-palvelut.fi/uusimaa 

Facebook: Uudenmaan TE-toimisto

Twitter: Työkkärin Molly-täti  ja EGR Uusimaa

 

 

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet