TANSSIEN KOHTI KESÄÄ 2015

TANSSIASKEL – paso de baile RY järjestää lauantaina 25.4. Hyvinkääsalissa suuren tanssitapahtuman, jossa esiintyy upea noin 100 tanssijan joukko. Osallistuvat tanssiryhmät (16 ryhmää) koostuvat pääosin tanssin harrastajista, mutta joukossa on myös taitavia ammattilaisia. Esiintyjien joukossa on niin nuoria kuin aikuisiakin.

Tapahtuman teemana on Iloa liikkeellä! Me tanssijat itse tunnemme tanssiessamme iloa, joka syntyy liikkeestä ja esiintymiskokemuksesta, mutta toivomme myös tuovamme esityksillämme runsaasti iloa Hyvinkääsalin yleisölle. Olkoon Hyvinkäällä siis runsaasti iloa liikkeellä tuona päivänä!

Esitettävät lajit ovat hyvin monenlaisia ja vaihtelevat klassisesta baletista energiseen break danceen ja vaativista irlantilaistansseista tunnelmallisiin afro-kuubalaisiin lattareihin.

Tilaisuus alkaa klo 18. Vaihtelevien upeiden tanssiesitysten parissa viihtyy varmasti ja yleisökin pääsee välillä tanssimaan ammattiopettajan opetustuokiossa.

TANSSIASKEL – paso de baile RY julkaisee tietoja tapahtumasta mm. verkkosivuilla http://tanssiaskel.fi/yhdistys/tanssien-kohti-kesaa-2015 ja tapahtuman sivuilla Facebookissa https://www.facebook.com/events/537713633038499/. Näissä julkaistaan myös kuvia ja tietoa esiintyvistä ryhmistä. Osallistuvista ryhmistä ja tanssiseuroista tai -kouluista saa myös tietoa kunkin omilta verkkosivuilta.

Yhdistyksen edustajilta lippuja saa ilman toimituskuluja: aikuiset 15 €, lapset alle 16v 10€.
Niitä on saatavilla:

  • tiistaisin kurssien yhteydessä klo 18 ja klo 19 Härkävehmaan koululla osoitteessa Aleksis Kiven katu 6, Hyvinkää.
    Sisäänkäynti lukitusta takaovesta (E), jonka luona päivystys tasatunnein.
  • sunnuntaisin klo 11.00 Urakantalolta, osoitteessa Kauppalankatu 18.
    Pääovi on lukittu, mutta ovella on päivystys klo 11.
  • muina erikseen sovittuina aikoina.
    Soita ja sovi aika: p. 040 565 9701 (arkisin klo 16.30 jälkeen ja viikonloppuna)

Liput voi lunastaa käteisellä tai tilille maksetun summan todistamalla. Lippuja voidaan tarvittaessa toimittaa postitse, jolloin pyydetään ennakkomaksu tilille sisältäen käsittelymaksun 2 € / toimitus. Toimitettavista lipuista soitto etukäteen: p. 040 565 9701 (arkisin klo 16.30 jälkeen ja viikonloppuna).

Myös Lippupiste välittää tapahtuman lippuja. Lippupisteen kautta hankittuihin lippuihin lisätään palvelumaksut ja toimituskulut. Mikäli lippuja on tapahtumapäivänä jäljellä, Hyvinkääsalin lipunmyynti on avoinna tuntia ennen tilaisuuden alkua.

 
Tervetuloa Hyvinkääsaliin – tanssien kohti kesää!

TANSSIASKEL - paso de baile

TANSSIASKEL – paso de baile RY on 2005 perustettu hyvinkääläinen harrastusyhdistys tanssista kiinnostuneille. Yhdistys keskittyy erityisesti kuubalaisiin ja latinalais-amerikkalaisiin tansseihin ja tarjoaa niissä ammattitaitoista opetusta eripituisilla kursseilla ja tilaisuuksissa.

Kursseilla voi päästä tutustumaan esimerkiksi näihin tansseihin: salsa, cha cha cha, bachata, son, merengue, salsaton, reggaeton, conga, rumba ja afro.

Kotisivut: www.tanssiaskel.fi

Tervetuloa Aamupostin blogeihin!

Aamuposti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia paikallisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

 

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.