Paikalliset

Juuri nyt: Hyvinkää sulkee niin museoita kuin liikuntapaikkojakin – isot tapahtumat kielletty

Valtuusto kokoontuu maanantaina poikkeuksellisesti Hyvinkääsalissa.

Hyvinkään kaupunki

Hyvinkääsali, Hyvinkään opisto, kaupunginmuseo, taidemuseo sekä liikuntapaikkoja suljetaan koronavirukseen varautumiseen liittyen, linjasi kaupungin johtoryhmä perjantaina. Kaupunki tiedotti asiasta perjantaina iltapäivällä.

Hyvinkääsali suljetaan toistaiseksi. Myös useat esiintyjät ovat jo ilmoittaneet keikkojensa peruuntumisista, tiedotteessa kerrotaan.

Aluehallintovirasto on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötilaisuudet sisä- ja ulkotiloissa. Näin ollen kaikki Hyvinkään kaupungin tiloissa järjestettävät yli 500 hengen yleisötilaisuudet on myös peruttu toukokuun loppuun saakka.

Peruttuihin tapahtumiin sisältyvät muun muassa Hyvinkään Suurmarkkinat, Villatehtaalla pidettävät pääsiäisen käsityöläismarkkinat, Hyvinkään vapputapahtuma sekä helatorstaisin järjestettävä Yhden Päivän Juttu -kaupunkitapahtuma.

Myös nuorten Päihdekupla-tapahtuma perutaan sekä ensi viikolle kaavailtu Kuntalaisraati osallistuvan budjetoinnin osalta.

Hyvinkään kaupunki arvioi lisäksi tapahtumakohtaisesti myös omien pienempien tapahtumien järjestämisen tarpeellisuutta ja suosittelee myös muille tapahtumajärjestäjille tapahtumien peruuttamista.

Hyvinkään opisto suljetaan toistaiseksi ja nuorisopalvelujen toiminta järjestetään toistaiseksi verkon kautta.

Myös kaupunginmuseo ja taidemuseo suljetaan.

Kohtaamispaikat Päiväpirtti ja Pikku-veturi suljetaan 16.3.2020 alkaen, kerhotoiminta jatkuu toistaiseksi.

Hyvinkään kaupungin ylläpitämät liikuntapaikat suljetaan toistaiseksi. Ei välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontaktia harrastetoiminnassa suositellaan tällä hetkellä vältettäväksi, myös jäähalli suljetaan. Kaupungin ulkoliikuntapaikat ovat käytettävissä normaalisti yksityishenkilöille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Juuri nyt: Pohjoispuiston koulu saatetaan sittenkin pitää auki – yo-kirjoitukset jatkuvat normaalisti, kaupungilta myös toive matkalta tuleville13.3.2020 15.52
Kirkot eivät sulje oviaan koronan takia – Jumalanpalvelukset pidetään, Hyvinkäällä ei jaeta ehtoollista13.3.2020 16.30
Korona: Vain harvat ja valitut enää testataan – Hyvinkään päivystyksen ylilääkäri: "Kaikkia ei ole mahdollista tutkia"13.3.2020 15.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat